Beleef allround fitness met onze groepslessen nabij Delft

Bij Sportcenter Allround zijn onze groepslessen in Delft een beleving. Wat je niveau ook is, bij ons vind je altijd een leuke en motiverende groepsles waarin jij je thuis voelt. Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen. Door groepslessen te volgen bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, vlak bij Delft, combineer je uitdaging met plezier. Ga tot het uiterste tijdens de GRIT intervaltrainingen, swing tijdens Zumba of kom juist tot rust tijdens yoga. Sportcenter Allround biedt met meer dan 130 groepslessen per week voor iedereen wat wils!

Groepslessen voor ieder niveau

Hier zie je al onze lessen ingedeeld op intensiteit en type. Klik op de naam of de foto van de les voor een uitgebreide beschrijving.

 • Alle groepsfitness per studio onder elkaar? SCROLL OMLAAG klik op de les voor tijden en meer informatie
 • Ontdek waar jouw favoriete training plaatsvindt in ONZE STUDIO’S. Je kunt daar ook zien welke trainers er rondlopen.
 • Per trainer bekijken welke lessen hij of zij geeft? Ontdek ONS TEAM.

Wil je advies, of kom je er niet uit?  We staan voor je klaar!

Schrijf je in en word fitter en sterker dankzij onze groepslessen

Bij Sportcenter Allround halen we alles uit de kast om jou trots en voldaan naar huis te laten gaan. Woon je in Den Hoorn, Delft of de gemeente Westland en zoek je een sportschool met uitdagende groepslessen? Wacht niet langer en schrijf je in! Voor vragen over onze diensten bel je naar 015 – 2578924 of stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl..

 •  
  •  
 • Hier zie je al onze lessen ingedeeld op intensiteit en type. Klik op de naam of de foto van de les voor een uitgebreide beschrijving.

   • Alle groepsfitness per studio onder elkaar? SCROLL OMLAAG klik op de les voor tijden en meer informatie
   • Ontdek waar jouw favoriete training plaatsvindt in ONZE STUDIO’S. Je kunt daar ook zien welke trainers er rondlopen. 
   • Per trainer bekijken welke lessen hij of zij geeft? Ontdek ONS TEAM.
   • Wil je advies, of kom je er niet uit?  We staan voor je klaar!

TOTAL FIT is een les van 45 minuten waarbij nog niet zo ervaren sporters werken om hun techniek, conditie en spierkracht te verbeteren.

Cross Boxing is een perfecte mix van Fitness en Boksen. Het is de les om fun te beleven en lekker pittig bezig te zijn.

Deze les is de laagdrempelige variant van Crossboxing. Ideaal voor starters en calorieverbranders! Trek de bokshandschoenen aan en daag jezelf uit!

Een high intensity intervaltraining van 30 minuten waarbij je door veel spiergroepen tegelijk te trainen enorm veel calorieën verbrandt.

Zin om jezelf even helemaal te laten gaan? Power Row is een loodzware training, die roeien combineert met krachttraining. 

Deze pittige training is de ideale voorbereiding op de officiële Hyrox competitie, maar is ook perfect geschikt om je uithoudingsvermogen, kracht en conditie tot ongekende hoogten te tillen.

Direct naar tijden

Een gevorderde krachttraining in groepsverband: dat is Stronger. Met behulp van Kettlebells, Barbells en Dumbbells train jij volgens bewezen trainingsprincipes naar een sterker lichaam. 

Direct naar tijden

Senior Fit is speciaal voor onze oudere doelgroep. Met een prettige intensiteit is dit de perfecte instapsles!

Een opzwepende 30 minuten les op muziek waarbij gewerkt wordt met crosstrainers, eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en een tube.

De populaire dans groepsles op Zuid-Amerikaanse muziek. De calorieën branden er ritmisch vanaf terwijl je danst  én plezier maakt!

Salsation is dé nieuwe Latin dansworkout. Deze spetterende training combineert functionele training met zwoele Latin dansbewegingen. 

Een leuke en uitdagende vorm van krachttraining op muziek. Versterk alle spieren in je lijf op de beat! Be somebody!

Een high energy intervaltraining. Het resultaat is een hogere calorieverbranding, snellere conditieverbetering en meer afwisseling.

GRIT Series is het beste van de GRIT high-intensity intervaltrainingen van Les Mills. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! 

Een 30 minuten durende core workout op muziek die zorgt voor sterke rompspieren en een goede lichaamshouding

XCORE staat voor Extreme Core, een intensieve training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. De XCORE workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer. 

Een trainingsmethode die veel aandacht besteedt aan ademhaling, het sterk maken van buik- en rugspieren en versterken van de bekkenbodemspieren.

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Sterk, soepel en klachtenvrij. Unlock het potentieel van jouw lijf in deze geavanceerde mobility training!

Yin Yoga is een rustige, meditatieve, intense vorm van yoga. Het stimuleert de dieper gelegen weefsels, meridianen en organen.

De Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Je lichaam en adem leren beheersen, zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga.

Hatha Yoga is de perfecte combinatie van kracht en ontspanning.

Tijdens deze laagdrempelige training ontdek je met hulp van onze Keiser-apparatuur dat je meer kan dan je dacht!

Een gevorderde fullbody krachttraining op onze nieuwe Keiser-apparatuur.

SPRINT is geen gewone spinning workout, maar een high intensity interval training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike.

RPM is dé spinning-les bij uitstek. RPM is een indoor cycling-les op het ritme van motiverende muziek.

SclptCycle is dé nieuwste full body workout op de fiets. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt® -tubes gebruikt om je core- en armspieren te trainen. 

XCO Walking of Running: je mag zelf kiezen! Gezellig, effectief trainen in de buitenlucht! Tijdens het lopen of hardlopen wordt gebruik gemaakt van xco’s, een buis gevuld met grit en train je het bovenlijf en de rompstabiliteit.

Het is wel zo gezellig om in een groep te hardlopen. Tijdens de training besteden we aandacht aan duurvermogen, snelheid en rompstabiliteit.

De ideale work-out om in de buitenlucht 45 minuten te werken aan je conditie, snelheid en kracht. Om je lichaam te blijven prikkelen is het goed afwisselend te blijven trainen. Een bootcamp training is daarom nooit hetzelfde.