PILATES

Breng balans terug in je lichaam met pilates in regio Delft

Kracht, stabiliteit, balans en bewustzijn: tijdens de lessen pilates in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk, leer je jouw lichaam de perfecte harmonie tussen deze vier eigenschappen. Door de nadruk te leggen op ademhalen, het correct uitlijnen van de lichaamsdelen en te concentreren op soepele, vloeiende bewegingen, breng jij de balans terug in je eigen lichaam.

Focus op je lichaam tijdens lessen pilates nabij Delft en Rijswijk

Pilates behoort tot één van de ruim 150 groepslessen van onze sportschool in Den Hoorn, in de buurt van Delft en Rijswijk. Bij pilates staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van bewegingen voorop. Met pilates train je met soepele en vloeiende bewegingen verschillende spiergroepen tegelijkertijd. Door de juiste manier van bewegen aan te leren, met een focus op het lichaam, kun je op een veilige, efficiëntere en fijnere manier bewegen. De core, rug en gewrichten krijgen gegarandeerd een hele goede work-out. Heb je moeite met bewegen? Schakel dan de diensten van de fysiotherapeut in.

Geschikt voor elk niveau

Pilates is uitdagend, maar wordt op een rustig tempo gegeven. Dit maakt de lessen pilates in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk, geschikt voor iedere leeftijd en ieder niveau. Of je nu begint met de sport of een gevorderde beoefenaar bent: iedereen is welkom!

TIJDEN

Maandag

-

-

-

-

-

Dinsdag

09:00

-

18:30

19:30

20:30

Woensdag

-

-

-

-

-

Donderdag

-

-

-

19:30

-

Vrijdag

09:35

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Tessa
Anita

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Rijswijk) te testen, waaronder onze lessen pilates.

KOM HET GRATIS ERVAREN

Schrijf je in bij een van de beste sportscholen van het land

Sportcenter Allround is een professionele, gezellige sportschool met gepassioneerde instructeurs. Wij staan bekend om de toewijding aan onze klanten. Het is onze prioriteit om jou een trots en voldaan gevoel te geven na de les! Wil je pilates beoefenen in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk? Check het rooster en schrijf je in. Voor vragen bel je naar 015 – 2578924, stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul je het contactformulier in. Kijk ook eens of onze lessen Body en Mind wat voor je zijn!

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding PILATES