Pilates

Breng de balans terug in je eigen lichaam

Kracht, stabiliteit, balans en bewustzijn: met Pilates leer je jouw lichaam de perfecte harmonie tussen deze vier eigenschappen. Door de nadruk te leggen op ademhalen, het correct uitlijnen van de lichaamsdelen, en te concentreren op soepele, vloeiende bewegingen, breng jij de balans terug in je eigen lichaam.

Herprogrammeer je lichaam

Bij Pilates staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit bewegen voorop. Met Pilates train je met soepele en vloeiende bewegingen verschillende spiergroepen tegelijkertijd. Door de juiste manier van bewegen aan te leren, herprogrammeer je het lichaam om op een veiligere, efficiëntere en fijnere manier te bewegen. De core, rug en gewrichten krijgen gegarandeerd een hele goede workout.

Geschikt voor elk niveau

Pilates is uitdagend, maar wordt gegeven op een rustig tempo. Dit maakt de training geschikt voor iedere leeftijd en ieder niveau.

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotOpmerking
DinsdagPilates09:0010:00Studio Allround
DinsdagPilates19:4520:30Studio Dynamic
DinsdagPilates20:3021:15Studio Dynamic
WoensdagPilates20:3021:30Studio Allround
VrijdagPilates09:3010:30Studio Allround

Gratis weekpas

Als fit zijn en mentaal ontspannen leven belangrijk voor je is. En je zoekt een enthousiast team. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top