Breng de balans terug in je eigen lichaam met pilates in regio Delft

Breng balans terug in je lichaam met pilates in regio Delft

Kracht, stabiliteit, balans en bewustzijn: tijdens de lessen pilates in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en de gemeente Westland, leer je jouw lichaam de perfecte harmonie tussen deze vier eigenschappen. Door de nadruk te leggen op ademhalen, het correct uitlijnen van de lichaamsdelen en te concentreren op soepele, vloeiende bewegingen, breng jij de balans terug in je eigen lichaam.

Herprogrammeer je lichaam tijdens lessen pilates nabij Delft en gemeente Westland

Pilates behoort tot één van de ruim 150 groepslessen van onze sportschool in Den Hoorn, in de buurt van Delft en Westland. Bij pilates staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van bewegingen voorop. Met pilates train je met soepele en vloeiende bewegingen verschillende spiergroepen tegelijkertijd. Door de juiste manier van bewegen aan te leren, herprogrammeer je het lichaam, om zo op een veiligere, efficiëntere en fijnere manier te bewegen. De core, rug en gewrichten krijgen gegarandeerd een hele goede work-out.

Geschikt voor elk niveau

Pilates is uitdagend, maar geven we op een rustig tempo. Dit maakt de lessen pilates in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Westland, geschikt voor iedere leeftijd en ieder niveau. Of je nu begint met de sport of een gevorderde beoefenaar bent: iedereen is welkom!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
VrijdagPilates09:4510:30Studio Allround
DinsdagPilates09:0010:00Studio Allround
DinsdagPilates18:3019:15Studio Body & Mind
DinsdagPilates19:3020:15Studio Body & Mind
DinsdagPilates20:3021:15Studio Body & Mind

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.

Schrijf je in bij de op één na beste sportschool van het land

Sportcenter Allround is een professionele, gezellige sportschool met gepassioneerde instructeurs. Wij staan bekend om de toewijding aan onze klanten. Het is onze prioriteit om jou een trots en voldaan gevoel te geven na de les! Wil je pilates beoefenen in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Westland? Check het rooster en schrijf je in. Voor vragen bel je naar 015 – 2578924, stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul je het contactformulier in. Kijk ook eens of onze lessen Body en Mind wat voor je zijn!