Power & Strength

Power training

Krachttraining maakt nu vast deel uit van het groepslesrooster van Sportcenter Allround. Tijdens de Strength & Power training, werken de deelnemers onder professionele begeleiding specifiek aan het ontwikkelen en versterken van spierkracht en -uithoudingsvermogen.

Op de nieuwste fitnessapparatuur van Keiser, wordt het gehele lichaam in 50 minuten tijd onder handen genomen. De les onderscheidt zich van andere groepslessen, doordat de focus hier uitsluitend ligt op krachttraining. 

Nieuwe trainingsmethodes

Door te investeren in krachttraining, train je je lichaam om letterlijk sterker te worden. Niet alleen qua power, maar ook op het gebied van controle en uithoudingsvermogen.  De nieuwe apparatuur leent zich daarnaast door de unieke luchtweerstand ook uitstekend voor nieuwe trainingsmethodes, die aan bod zullen komen tijdens de les.

Sterker, mooier en strakker

Strenght & Power biedt vele voordelen voor de deelnemers. Natuurlijk is een direct resultaat van krachttraining dat je lijf er sterker, mooier en strakker uitziet. Maar er zijn ook heel wat praktische toepassingen te bedenken. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om beter te worden in een bepaalde sport, intensiever deel te kunnen nemen aan een HIIT, of simpelweg een functioneler lichaam te krijgen voor alledaagse dingen zoals traplopen, of een hele dag met je kind op je arm lopen.

We staan voor je klaar

Wil jij een krachtig lichaam, gewapend tegen alles wat op je pad komt? Schrijf je dan snel in voor Strength & Power! Wil je eerst wat meer weten? Informeer dan gerust bij onze medewerkers. We staan voor je klaar om samen met jou die spieren een flinke boost te geven!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.