Strength & Power

 Tijdens de Strength & Power training, werk je onder professionele begeleiding specifiek aan het ontwikkelen en versterken van spierkracht en -uithoudingsvermogen.

Op de nieuwste fitnessapparatuur van Keiser, wordt het gehele lichaam in 50 minuten tijd onder handen genomen. De focus ligt specifiek op krachttraining. 

Door te investeren in krachttraining, train je je lichaam om letterlijk sterker te worden. Niet alleen qua power, maar ook op het gebied van controle en uithoudingsvermogen. De nieuwe apparatuur leent zich daarnaast door de unieke luchtweerstand ook uitstekend voor nieuwe trainingsmethodes, die aan bod zullen komen tijdens de les.

Natuurlijk is een direct resultaat van krachttraining dat je lijf er sterker, mooier en strakker uitziet. Maar er zijn ook heel wat praktische toepassingen te bedenken. Je kunt bijvoorbeeld als doel hebben om beter te worden in een bepaalde sport, intensiever deel te kunnen nemen aan een HIIT, of simpelweg een functioneler lichaam te krijgen voor alledaagse dingen zoals traplopen, of een hele dag met je kind op je arm lopen. 

LOCATIE

TIJDEN

Maandag

09:00

-

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

09:00

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

-

Vrijdag

09:00

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Patrick
juiste format
Saskia
Anouk
Kelvin
Siem
Walter
Dhrun
Jacqueline

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding STRENGTH&POWER