Crossboxing

Trek jij de bokshandschoenen aan?

Crossboxing is zonder twijfel één van de stoerste trainingen van Sportcenter Allround.

In deze 45-minuten durende les worden elementen uit de bokssport gecombineerd met fitnessoefeningen. Denk aan een perfecte mix tussen flitsende combinaties, squats, voetenwerk, burpees, touwtjespringen en meer!

Een flinke fysieke uitdaging

Behalve het maken van combinaties op elkaars handschoenen, is er geen sprake van fysiek contact. Wel komen klassieke boks technieken aan bod. Natuurlijk de verschillende stoten, maar ook technieken als slippen, duiken, en ontwijken, vormen een flinke fysieke uitdaging! Gooi dit in de mix met de beste fitnessoefeningen op het gebied van kracht en conditie, en een spetterende soundtrack, en we have a winner!

Uitstekend geschikt voor stelletjes, of trainingsbuddies

Crossboxing is perfect om op een stoere, maar speelse manier uithoudingsvermogen, kracht en lichaamscoördinatie te trainen. De training is laagdrempelig in opzet, dus wees niet bang om eens een keertje mee te doen. Tijdens de training werken we veel met tweetallen, dus deze les is ook uitstekend geschikt voor stelletjes, of trainingsbuddies!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotOpmerking
MaandagCrossBoxing18:3019:15Studio Dynamic
MaandagCrossBoxing19:3020:15Studio Dynamic
DinsdagCrossBoxing18:1519:00Studio Dynamic
DonderdagCrossBoxing19:0019:45Studio Dynamic
ZaterdagCrossBoxing10:0010:45Studio Dynamic
ZondagCrossBoxing11:1512:00Studio Dynamic

Gratis weekpas

Als fit zijn en mentaal ontspannen leven belangrijk voor je is. En je zoekt een enthousiast team. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top