Crossboxing & Pink Boxing

Crossboxing 

Zonder twijfel één van de stoerste trainingen van Sportcenter Allround.

In deze 45-minuten durende les worden elementen uit de bokssport gecombineerd met fitnessoefeningen. Denk aan een perfecte mix tussen flitsende combinaties, squats, voetenwerk, burpees, touwtjespringen en meer!

In verband met het corona virus hebben we alle bokslessen volledig aangepast, zodat we de veiligheid kunnen garanderen. 

Ga lekker los op de bokszakken, terwijl je op een geweldig leuke manier aan je fitness werkt! Onze speciale bokszaal voldoet ruimschoots aan de landelijke veilligheidsvoorschriften.

Pink Boxing

Nieuw bij Allround: Pink Boxing! Bij deze women-only workout gebruiken we puur het middel boksen om fit te worden.  De workout is laagdrempelig en kan zonder ervaring gedaan worden. De trainer helpt je op weg met het aanleren van stoten. Boxen wordt afgewisseld met fysieke oefeningen. Are you ready to rumble?

Trek jij de bokshandschoenen aan?

Behalve het maken van combinaties op elkaars handschoenen, is er geen sprake van fysiek contact. Wel komen klassieke boks technieken aan bod. Natuurlijk de verschillende stoten, maar ook technieken als slippen, duiken, en ontwijken, vormen een flinke fysieke uitdaging! Gooi dit in de mix met de beste fitnessoefeningen op het gebied van kracht en conditie, en een spetterende soundtrack, en we have a winner!

Uitstekend geschikt voor stelletjes, of trainingsbuddies

Boxing bij Sportcenter Allround is perfect om op een stoere, maar speelse manier uithoudingsvermogen, kracht en lichaamscoördinatie te trainen. De training is laagdrempelig in opzet, dus wees niet bang om eens een keertje mee te doen. Tijdens de training werken we veel met tweetallen, dus deze les is ook uitstekend geschikt voor stelletjes, of trainingsbuddies!

Cross Boxing en Pink Boxing doe je op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
MaandagCrossBoxing17:3018:15Boxing
MaandagCrossBoxing18:3019:15Boxing
MaandagPink Boxing19:3020:15Boxing
DinsdagPink Boxing18:3019:15Boxing
DinsdagCrossBoxing19:3020:15Boxing
WoensdagCrossboxing10:0010:45Boxing
DonderdagCrossBoxing18:3019:15Boxing
DonderdagPink Boxing19:3020:15Boxing
ZaterdagCrossBoxing09:0009:45Boxing
ZondagCrossBoxing11:0011:45Boxing

Gratis weekpas

Als fit zijn of bewegen belangrijk voor je is. En je zoekt een enthousiast team. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool uit te testen.

Scroll naar top