Satyananda Yoga

Om lekker te kunnen bewegen is het belangrijk om gezonde, soepele gewrichten te hebben. Zowel in het dagelijkse leven, maar ook om allerlei sporten te kunnen beoefenen. Heb jij weleens of dagelijks last van stijve, pijnlijke gewrichten dan is deze yoga zeer geschikt voor jou! 

Maar ook als je gewrichten je geen last bezorgen, kan jij veel voordeel halen uit deze yoga. Te denken valt aan het vergroten van je Range Of Motion (ROM), of bijvoorbeeld dieper kunnen squatten. Als je gewrichten goed ‘gesmeerd’ zijn, is bewegen fijner. De les duurt een uur en de opbouw van de les ziet er nagenoeg elke keer hetzelfde uit.

We beginnen met een rustige ademhalingsoefening om lichaam en geest voor te bereiden op het beoefenen van yoga. Daarna gaan we de gewrichten een voor een bij langs. De bewegingen en houdingen die we daarvoor inzetten, kunnen per les wel ietwat van elkaar verschillen, soms wat makkelijker, soms wat moeilijker. 

Wat het anders maakt dan andere vormen van yoga is dat je elke houding/beweging een paar keer achter elkaar doet op je ademhaling. Reps dus. Zeer toegankelijk voor iedereen, daar we geen ingewikkelde houdingen doen of de gewrichten belasten! We sluiten elke les af met een diepe ontspanning voor lichaam en geest.

Maandag

-

-

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

-

16:30

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

-

Vrijdag

8:45

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Annemarie

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding SATYANANDA YOGA