De Xco is een metalen buisje met grit erin. In elke hand neem je een buisje mee tijdens de training. Met een natuurlijke beweging van de armen sla je tijdens het wandelen of hardlopen het grit tegen de boven- en onderkant aan. Hierdoor komt er een constante spanning op het lichaam te staan en train je zowel de core als het bovenlichaam tijdens het lopen.

Conditie, kracht, balans en lenigheid komen allemaal aan bod. Onderweg worden naast de buisjes, natuurlijke objecten gebruikt om oefeningen te doen voor het hele lichaam. Denk bijvoorbeeld aan een oefening voor de borst bij een brugleuning.

Iedereen is welkom! XCO is een laagdrempelige training en tegelijk een supergezellige les met een geweldige groep mensen. Het maakt niet uit wat je leeftijd of niveau is. Je kunt wandelen of hardlopen en de oefeningen zo zwaar maken als je zelf wilt. Het is heerlijk sporten in de buitenlucht. Lekker natuur snuiven onder alle weersomstandigheden.

Na de les drinken we met z’n allen een welverdiend kopje koffie. Wandel of ren een keertje gezellig mee, je gaat ervan genieten!

LOCATIE

Outdoor

TIJDEN

Maandag

-

-

-

-

-

Dinsdag

10:00

-

-

-

-

Woensdag

-

-

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

-

Vrijdag

-

-

-

-

-

Zaterdag

10:45

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Leon
juiste format
Saskia
Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding XCO