SENIOR FIT

Senior Fit is speciaal gecreëerd voor onze oudere doelgroep. We zijn er bij Sportcenter Allround namelijk van overtuigd dat je zo lang mogelijk optimaal moet kunnen genieten van het leven. Lekker bewegen is niet alleen een belangrijk onderdeel daarvan, maar zelfs een voorwaarde!

Tijdens deze les word je ongeacht je leeftijd op een hele prettige manier uitgedaagd om je lichaam zo sterk en soepel mogelijk te houden. Elke les heeft een andere format. Zo blijf je constant uitgedaagd, en verveelt de les nooit. Om de 4 weken herhaalt dit format zich, maar dan met andere oefeningen en opdrachten. Er zijn heel veel methodes en materialen beschikbaar om onze spieren en conditie actief te houden.

Zo kun je bijvoorbeeld werken met je eigen lichaamsgewicht, elastieken en losse gewichten, maar ook cardio apparaten zoals roeiers, fietsen en crosstrainers komen voorbij.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de intensiteit, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan meedoen.

Natuurlijk vindt iedere les plaats onder professionele begeleiding. Je hoeft nergens bang voor te zijn, maar twijfel je toch nog een beetje, trek dan even bij ons aan de bel. We helpen je graag verder!

 

LOCATIE

TIJDEN

Maandag

09:45

11:00

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

-

-

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

-

Vrijdag

-

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Leon
Marc

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding SENIOR FIT