50+ Fit

Lekker bewegen

50+ Fit is speciaal gecreëerd voor onze oudere doelgroep. We zijn er bij Sportcenter Allround namelijk van overtuigd dat je zo lang mogelijk optimaal moet kunnen genieten van het leven. Lekker bewegen is niet alleen een belangrijk onderdeel daarvan, maar zelfs een voorwaarde!

Tijdens deze les word je ongeacht je leeftijd op een hele prettige manier uitgedaagd om je lichaam zo sterk en soepel mogelijk te houden.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de intensiteit, zodat iedereen op zijn of haar niveau kan meedoen.

Aan een lang en gezond leven werken

Wat is er leuker dan op een fijne en actieve manier met z’n allen aan een zo lang en gezond mogelijk leven te werken? Natuurlijk vindt iedere les plaats onder professionele begeleiding. Je hoeft nergens bang voor te zijn, maar twijfel je toch nog een beetje, trek dan even bij ons aan de bel. We helpen je graag verder!

Blijf constant uitgedaagd

Elke les heeft een andere format. Zo blijf je constant uitgedaagd, en verveelt de les nooit. Om de 4 weken herhaalt dit format zich, maar dan met andere oefeningen en opdrachten. Er zijn heel veel methodes en materialen beschikbaar om onze spieren en conditie actief te houden.

Zo kun je bijvoorbeeld werken met je eigen lichaamsgewicht, elastieken en losse gewichten, maar ook cardio apparaten zoals roeiers, fietsen en crosstrainers komen voorbij.

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotOpmerking
Donderdag50+ Fit14:0014:45Freezone
Maandag50+ Fit10:0011:00Studio Allround

Gratis weekpas

Fit zijn en mentaal ontspannen leven, is iets dat ook voor jou is weggelegd. Ons gedreven team kan jou daarmee helpen. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top