Salsation

Sensationeel

Salsation is dé nieuwe Latin dansworkout. De les is anders dan op dans geïnspireerde lessen zoals Zumba, want het combineert functionele training en vernieuwde Latin dansbewegingen. 

Salsation – de naam zegt het al, is een samenvoeging van Salsa en ‘sensation’.

Dynamisch trainen

In combinatie met dynamische bewegingen, worden lichaam en geest van de deelnemer voorbereid op alles wat volgt in de klas.

De focus ligt op functional training. Met andere woorden: bewegingen worden gecontroleerd uitgevoerd. Het is daardoor veilig voor de gewrichten en plezier voor iedereen.

Er komen verschillende soorten stylen muziek aan bod waaronder onder andere Latin, Dancehall, Afrikaanse en Popmuziek.

Jij kan het ook!

Nog nooit gedanst? Maak je geen zorgen! Je hebt geen eerdere danservaring nodig om te genieten van een SALSATION®-les. Ongeacht je fitness- of dansniveau, SALSATION® is veilig, LEUK en effectief!

Als je het eenmaal hebt ervaren, weet je dat het een ware sensatie is om aan dit muzikale en expressieve dansfitnessprogramma deel te nemen!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotOpmerking
WoensdagSalsation19:0020:00Studio Allround

Gratis weekpas

Fit zijn en mentaal ontspannen leven, is iets dat ook voor jou is weggelegd. Ons gedreven team kan jou daarmee helpen. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top