Bootcamp

Geen zin om binnen in de sportschool trainen? Kom dan lekker naar buiten en doe mee met bootcamp! 

Allround Bootcamp

Laat je buiten op ons eigen bootcampterrein drillen door één van onze trainers! De Bootcamp Training kent een leuke mix van veel verschillende beweegvormen zoals; hardlopen, monkeybars, bandengooien, trainen met eigen lichaamsgewicht en nog veel meer.

Buiten sporten

De ideale work-out om in de buitenlucht 45 minuten te werken aan je conditie, snelheid en kracht. Om je lichaam te blijven prikkelen is het goed afwisselend te blijven trainen. Een bootcamp training is daarom nooit hetzelfde. Je weet nooit wat je kan verwachten. Maar onze garantie: het is altijd leuk en uitdagend! 

Weer of geen weer

Heb je geen blessures, kan je kleine stukjes hardlopen en ben je niet bang om een beetje aan het werk gezet te worden? Doe dan vooral lekker mee. En vrees niet: we zullen je nooit afkraken zoals in een echte legertraining weleens gebeurt.

Weer of geen weer: de bootcamp gaat door. Wij zetten je graag aan het werk. Een beetje vies en nat worden kan ook geen kwaad toch? En dan na afloop die lekkere warme (of koude) douche… HEERLIJK! 

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.