Bootcamp

De ideale work-out om in de buitenlucht 45 minuten te werken aan je conditie, snelheid en kracht. Om je lichaam te blijven prikkelen is het goed afwisselend te blijven trainen. Een bootcamp training is daarom nooit hetzelfde.

Je weet nooit wat je kan verwachten. Maar onze garantie: het is altijd leuk en uitdagend!

Laat je buiten op ons eigen bootcampterrein drillen door één van onze trainers! De Bootcamp Training kent een leuke mix van veel verschillende beweegvormen zoals; hardlopen, monkeybars, bandengooien, trainen met eigen lichaamsgewicht en nog veel meer.

Heb je geen blessures, kan je kleine stukjes hardlopen en ben je niet bang om een beetje aan het werk gezet te worden? Doe dan vooral lekker mee. En vrees niet: we zullen je nooit afkraken zoals in een echte legertraining weleens gebeurt.

Weer of geen weer: de bootcamp gaat door. Wij zetten je graag aan het werk. Een beetje vies en nat worden kan ook geen kwaad toch? En dan na afloop die lekkere warme (of koude) douche… HEERLIJK! 

LOCATIE

Maandag

-

-

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

Vrijdag

-

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Marc

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding BOOTCAMP