Personal training in de regio Delft

Personal training is de meest effectieve vorm van individuele begeleiding die we bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, vlak bij Delft, kunnen bieden. Het is de effectiefste trainingsmethode met het beste resultaat. Al vele fanatiekelingen uit de regio Delft, Den Hoorn en Rijswijk hebben baat gehad bij sportsessies van een personal trainer van onze fitness!

Personal training volgen bij dé fitness van de regio Delft en Rijswijk

Bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft en Rijswijk, staat jouw persoonlijke, professionele trainer klaar om je te begeleiden tijdens personal training.

  • Jouw stok achter de deur
  • Trainen wanneer het jou uitkomt
  • Samen werken aan jouw doel
  • Wij helpen je aan een fitter, slanker en gezonder leven
  • Minder stress en meer zelfvertrouwen
  • Mindset en coaching
  • Ook mogelijk om buiten te fitnessen

Ben jij klaar om de fitste versie van jezelf te worden? Schakel dan dé fitness van de regio Rijswijk, Delft en Westland in voor personal training!

Begeleiding op maat met personal training in onze fitness nabij Delft

Wil je het trainen weer oppakken maar zoek je een stok achter de deur? Of wil je meer effect bereiken in minder tijd? Dan is personal training iets voor jou. Onze trainers staan in onze fitness in Den Hoorn, nabij Delft, klaar om je te helpen om jouw doel te gaan halen middels personal training.

Een persoonlijke coach

De personal trainer van onze sportschool nabij Delft en Rijswijk is iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een dokter iemand beter maakt of een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een personal trainer ervoor dat je fitheid verbetert, je kunt afvallen en strakker wordt. En het allerbelangrijkste; dat jij weer lekker in je vel zit. Met je eigen trainer verzeker je jezelf van 100% individuele aandacht. Een kenmerk waar we als één van de beste sportscholen van het land bekend om staan!

Schrijf je in en ontdek de vele voordelen van personal training

Personal training is volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Daarom behaal je snel resultaat. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden. Schrijf je in voor personal training in onze fitness in Den Hoorn, vlak bij Delft en Rijswijk, en ontmoet binnenkort jouw persoonlijke trainer! Wil je meer informatie ontvangen? Bel dan naar 015 – 2578924, stuur een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul het contactformulier in. Wij staan klaar om je te helpen.

Ontdek de vele voordelen van personal training

Laat hieronder je gegevens achter, en we nemen binnen een dag contact met je op. We staan voor je klaar om je op weg te helpen!

Personal Training

Wil je meer informatie ontvangen? Bel dan naar 015 – 2578924, stuur een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul het contactformulier in. Wij staan klaar om je te helpen.

ONZE TRAINERS

Walter
Jeffrey
Kelvin
Anouk
Patrick
juiste format
Saskia
Siem
Christiaan

Wat onze clubleden zeggen

Meer dan alleen een sportschool. Met veel individuele trainingsapparatuur maar ook veel groepslessen en evenementen buiten. Community met ook sociale activiteiten ( inschrijving).
De beste sportschool in de buurt! Veel mogelijkheden en veel groepslessen. Bovendien heel gezellig! Sinds een jaar ook padel, ook erg leuk!
Allround Sportcenter is een warm bad. Intake is gezellig en professioneel met empathie! Eerste indruk is schoon, mooi en veilige omgeving om te sporten.Plus.....gratis parkeren!Complimenten!
Fijne sportschool. Deden hun uiterste best om tijdens de covid periode veilig sporten mogelijk te blijven maken.
Fantastische sportschool.Leuke lessen met goede ervaren begeleiding er wordt tijdens de lessen goed gekeken naar je houding en of je de workout goed doet.Top????
Super geregeld FIP Rise toernooi. Alex en Camil hebben het onder controle.
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Leuke lessen. Veel mogelijkheden, alleen jammer dat ze maar beperkte hardloopbanden hebben in vergelijking met andere conditie en kracht apparatuur.
Hele fijne sportschool.Veel verschillende lessen met goede begeleiding.Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.Aanrader!
Hele fijne les.Ze hebben tijdens de lock down heel hard gewerkt.
Hele fijne sportschool.Veel verschillende lessen met goede begeleiding.Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.Aanrader!
Hele fijne les.
Uitsteken vooral de inzet tijdens de lockdown periode
Goede sportschool en perfecte begeleiding op maat.
Vriendelijk personeel, prima apparaten en trainingen. Relaxed met allerlij volk.
Vandaag bij Allround begonnen. Heerlijk weer sporten.
Geweldige sportschool, met zeer betrokken mensen. ?
Fijne sportschool. Doen hun uiterste best om tijdens de covid periode veilig sporten mogelijk te blijven maken
De sportschool van de regio ?
Beste sportschool ever, met de fijnste begeleiders en trainers die er zijn. Ga zo door!
Hartstikke goed ingespeeld op de Covid situatie.
Nu ruim een half jaar lid van deze sportschool. Geloof me, ik ben ook bij andere sportscholen lid geweest, maar hier is het top! Ze kennen je bij naam, zeer gemotiveerde en kundige instructeurs. Kortom, je voelt je welkom. Tijdens Corona wist je al ‘ bij de sportschool hebben ze een oplossing’. En dat was ook zo. Na een paar weken lid te zijn werd ik gebeld of alles naar wens was en of ik verbeterpunten had. Ik had ze niet en heb gezegd ‘lid worden is één van mijn beste beslissingen’. Dat is nog steeds zo.
Sinds een jaar sport ik nu bij Allround.Het is een gezellige sportschool met een persoonlijke touch. De focus ligt op groepslessen en begeleid sporten. Uiteraard kan je ook zelfstandig trainen. Bij de corona crisis is er direct een online sportprogramma beschikbaar. Een echte aanrader om lid bij te worden.
Ontzettende leuke sportschool waar men alles doet om de klanten tevreden te maken! Er hangt een fijne familie sfeer. Het personeel is persoonlijk betrokken, altijd vriendelijk en bereid om te helpen!Zeker tijdens de corona tijd hebben ze alles op alles gezet om iedereen fit en gezond te houden. Van online lessen en lezingen, hulp met voeding tot buiten sporten. Deze kanjers weten elke situatie om te zetten in iets positiefs.Ben je op zoek naar een laagdrempelige sportschool waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt? Dan kan ik Sportcenter Allround van harte aanbevelen!
Fijne sportschool!!
Veel begeleiding en denken mee, zeker in deze tijd
? Geweldig team! Deskundig, vriendelijk en altijd positive medewerkers! Zelfs in deze moeilijke (Corona) tijd blijft de inzet voor ons sporters super! ? ?
Fijne sportschool, zeer kundige medewerkers met aandacht voor ieder. Veel ruimtes, goede sfeer.
Even op pauze voor de vakantie was geen probleem. Daarna werd fanatiek sporten. De bokslessen zijn er leuk en je kunt op elk niveau instappen.
Fijne ruime sportschool. Persoonlijk en veel lessen met begeleiding.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Super leuke sportschool waar veel georganiseerd wordt. Sfeer en personeel is goed. Echt een aanrader. Je voelt je hier heel welkom.
Heerlijke sportschool met veel diversiteit dus voor ieder wat wils
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Uitdagend, variërend, innovatief en een veelzijdige sportschool. Ik sport hier 14 jaar al met veel plezier.
Gewoon doen!!
Tennis en fitness en fijne kantine
Goede informatie zonodig.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Gezellige sportschool met professionele en persoonlijke begeleiding. Ik maak zelf geen gebruik van de groepslessen maar hoor van de mensen om mij heen dat ze erg leuk en gevarieerd zijn. Goed apparatuur. In de avond wel te druk naar mijn zin. Als je de mogelijkheid hebt kun je beter overdag komen.
Sporten bij Allround is veel dan alleen maar sporten! Een relaxte sfeer, goede begeleiding, prettige ruimtes en na afloop een heerlijke smoothie!
Gezellige sportschool met een gevarieerd aanbod van lessen en trainingen
Top accommodatie inspirerende trainers resultaat gericht en 100% tevredenheidgarantie