FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

ALGEMEEN

SPORTEN

Bij trainingen die je reserveert is altijd begeleiding. De les wordt begeleid door één van onze opgeleide trainers.

Er is niet altijd iemand aanwezig in de vrije fitness ruimte. Maar als je hulp nodig hebt, kun je absoluut bij ons terecht. In de bar ruimte en/of centrale hal zijn medewerkers waarbij je terecht kunt voor vragen. 

In onze app staan enorm veel programma’s en trainingen waar je als lid kosteloos gebruik van kunt maken! Voor meer informatie: klik hier!

Daarnaast hebben we verschillende mogelijkheden om je verder te ondersteunen. Mocht je hier gebruik van willen maken dan brengt dat extra kosten met zich mee.

  • Wil je 1 op 1 begeleiding vraag dan meer informatie over personal training: Klik hier
  • Wil je meer weten over voedingsbegeleiding? Klik hier
  • Wil je een personal coach? Met je Personal coach bepaal je je sportdoel, krijg je sportadvies en zullen we je voortgang maandelijks bespreken en evalueren. Via een chatfunctie sta je altijd in contact met je Personal Coach. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden, of laat hier je gegevens achter
  • Een individueel schema opstellen? Laat hier je gegevens achter en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

PADEL

Een baan reserveer je via Playtomic. Dat kan via de website, of download de gelijknamige app op je telefoon! Android / iPhone

Tarieven en overige informatie vind je op onze speciale Allround Padel website.

Lessen volgen in padel? Met  Padelacademy speel jij binnenkort als een echte pro!

Zeker! In dit artikel lees je hier alles over!

FACILITEITEN

As er geen groepstraining aan de gang is, ben je van harte welkom om gebruik te maken van de overige studio’s van ons sportcenter!

Absoluut! Sportcenter Allround beschikt over een uitgebreide en gezellige bar ruimte waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. 

We hebben een Finse sauna, relaxruimte, douche en buitenplaats. Heerlijk voor na het sporten. Met jouw lidmaatschap kun je daar natuurlijk gewoon gebruik van maken!

VACATURES

Via onze vacature pagina kun je altijd gegevens achter laten als je denkt wat voor ons te kunnen betekenen. Mochten er specifieke vacatures open staan dan kun je die hier terug vinden.

 

LIDMAATSCHAP EN ALLROUNDPAS

LIDMAATSCHAP

Als je lid wil worden van Sportcenter Allround nodigen we je van harte uit op de club. We nemen graag de verschillende mogelijkheden door en geven je advies.

Laat HIER je gegevens achter en we nemen meteen contact met je op om een date te plannen!

Met het Allround lidmaatschap kun je gebruik maken van alle faciliteiten. 

Deelnemen aan trainingen, gebruik van de douches en de sauna. Met het Fitness Only kun je gebruik maken van dezelfde faciliteiten maar niet deelnemen aan trainingen. Mocht je toch een keer een training willen proberen meld je dan bij één van onze medewerkers.

Een abonnement kan altijd worden ge-upgrade bij de eerst volgende betalingstermijn. Het downgraden van je abonnement kan altijd als de afgesloten periode is verstreken.

Mocht je per maand betalen dan kan je binnen de maand je sportbezoeken opmaken. Mocht je kiezen voor een betaling in 1x dan kun je bij een 12 maanden contract 52 x sporten over 12 maanden. De tijd waarin je je sportbezoeken kunt inhalen is dus ruimer.

 

Het lidmaatschap kan worden opgezegd op het moment dat de afgesloten termijn is verstreken. Daarna is deze maandelijks opzegbaar. Je kunt je lidmaatschap opzeggen op de club of door een e-mail te sturen naar info@sportcenterallround.nl

Een 10 rittenkaart is 6 maanden geldig.

Een lidmaatschap kan worden bevroren als je door speciale en aantoonbare omstandigheden niet kunt sporten. Een bevriezing kan worden aangevraagd op de club of door een e-mail te sturen naar info@sportcenterallround.nl

ALLROUND PAS

Meld je bij één van de medewerkers en we registreren alsnog je bezoek zodat jij lekker kan sporten!

Meld je bij één van onze medewerkers voor het aanmaken van een nieuwe pas. De kosten hiervoor
bedragen € 5,-

De ledenpas is persoonsgebonden en niet te gebruiken met meerdere personen.
Mocht je echter op vakantie gaan, dan is het wel mogelijk je pas over te dragen aan een ander persoon zodat hij of zij tijdelijk gebruik kan maken van de pas. Pas overdragen: KLIK HIER!

 

Jazeker. Sportcenter Allround is aangesloten bij de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra). Als lid heb je toegang tot alle 109 aangesloten sportcentra. Dus ben je een keer niet in de buurt en wil je toch sporten, meld je dan aan bij een ander sportcentrum via deze pagina!

Als je geld op je pas stort kun je hiermee afrekenen in de bar. Daarnaast kun je het tegoed ook gebruiken om producten af te rekenen in de webshop. Heb je besteld in de webshop en gekozen voor verrekenen met saldo en niet voldoende saldo op je pas, dan zullen we het resterende bedrag afschrijven via automatische incasso

GEBRUIK ALLROUND APP & WEBSITE

LESSEN RESERVEREN, ANNULEREN EN STREAMEN

Reserveren: Voor een les kun je vanaf 24 uur voor aanvang van de training reserveren via de Sportcenter Allround app. Aanmelden voor een training kan tot het laatste moment.

Annuleren: Tot 1 uur van te voren kun je je reservering annuleren via de app. Nog maar 59 minuten of minder tot je les? Dan vragen we je telefonisch af te melden. 

Als je op de wachtlijst staat, krijg je een melding als er een plekje is vrijgekomen.

Vervolgens ga je opnieuw naar de training waaraan je wilt deelnemen in de Sportcenter Allround app en kun je je inschrijven.

Alle mensen op de wachtlijst ontvangen dezelfde melding. Wie dan als eerste reageert kan zich aanmelden voor de training.

Handig om te weten: Zet in de app bij de instellingen je meldingen aan. Je kunt kiezen voor e-mail of push notificatie.

Ben je een keer je telefoon vergeten of kun je helemaal niet reserveren met een smartphone
reserveer dan makkelijk via de website.

Stap 1: ga naar rooster op de website
Stap 2: Kies de les waaraan je wilt deelnemen
Stap 3: log in met je e-mail en je aangemaakte wachtwoord

Nooit een account aangemaakt? Meld je bij één van onze medewerkers

 

Je kunt per bezoek 2 trainingen reserveren. 

Als er voldoende ruimte is mag dat altijd en kan de lesgever je alsnog aanmelden voor de les. 

 

Jazeker! Voor of na een training kun je ook nog gebruiken van de vrije fitness zonder dat dat je een extra bezoek kost

Rechtsboven in het website menu vind je het kopje: “LIVESTREAM“. Via deze pagina kun je deelnemen aan een livestream.  

In de Sportcenter Allround app kun je zien of een les ook op de livestream beschikbaar is.

Handig is om eerst wel de zoom app te downloaden.

ALLROUND APP TIPS & TRICKS

In de app onder de tegel “Allround on demand” vind je meer dan 100 verschillende trainingen die je thuis, op vakantie of op de club kunt doen. 

We breiden onze collectie constant uit, zodat je nooit zonder je favoriete workout komt te zitten, waar je ook bent!

Ga naar de app en geef bij de inlog aan dat je je wachtwoord bent vergeten. 

Geef je e-mail op en kies
voor wachtwoord vergeten. Je ontvangt nu een nieuwe e-mail in je inbox. 

Kijk voor de zekerheid ook
even in je ongewenste mail of spam.

JAZEKER!

De app heeft een uitgebreide database met meer dan 400 trainingsprogramma’s. Open de app, scroll naar beneden, Open de tegel  “tailored programs”/ “klant-specifieke programma’s”

Beantwoord de volgende vragen:

  • Hoeveel keer per week ga je trainen?
  • Hoeveel tijd heeft u ter beschikking om te trainen?
  • Hoe vaak traint u normaliter?
  • Wat is uw trainingsdoel?

Maak nu een keuze uit 1 of meerdere trainingsprogramma’s en sla deze op in je app.

En dan hebben we natuurlijk ook nog de qr-codes op de posters die je op de club in de fitness-only ziet hangen! Door deze te scannen, kom je meteen bij de betreffende training. Elke 8 weken hebben we nieuwe voor je klaarstaan!

 

Je kunt je lifestyle monitoren, “moves”verzamelen en de strijd met anderen aangaan.

Verbind apps en apparaten zoals je smartwatch of een app om je sportieve prestaties te registreren. Zo krijg je inzicht of je levensstijl voldoende actief is. In de app kun je ook gebruik maken van de ingebouwde GPS tracker voor wandelen, rennen en fietsen. Bij alles wat je doet, verzamel je moves. Voor een gevolgde les krijg je moves maar bijvoorbeeld ook voor wandelen of fietsen. Hoe meer moves je verzamelt hoe actiever je lifestyle. Het klassement van de moves kun je terug vinden als je naar beneden scrollt in de app. Ga de uitdaging aan met je medesporters! 

Volg je bijvoorbeeld alleen maar spinning en circuit? Maak dan een filter aan in de app zodat je alleen deze lessen ziet wanneer ze worden aangeboden. Je kunt ook weer makkelijk switchen naar alle andere zichtbare lessen.

Klik op: “Reserveer je training”
Rechts boven in zie je 3 streepjes van groot naar klein. Klik hierop en
maak met de plus een nieuwe filter aan. Geef de filter een naam; bijvoorbeeld spinning, kies gewenste sporttijden, kies de groepsles(sen), trainer en ruimte.
Vervolgens klik je op “Opslaan”

Als je weer terug gaat naar de 3 streepjes boven in kun je weer makkelijk switchen naar ‘’mijn clubs’’ waar je alle lessen kunt zien

Als je de les opent, zie je meteen een korte omschrijving. Hier kun je meteen terug vinden onder welke categorie de les valt: cardio, kracht of Body en Mind. Tevens zie je het intensiteitsniveau: 1, 2, 3, of 4. Wil je meer uitgebreide informatie over de les? Bekijk alle lessen HIER op onze website! Je ziet dan meteen in welke Studio de les plaatsvindt!

Bij de instellingen kun je meldingen in en uit schakelen. Je kunt pushmeldingen en e-mailberichten aan en uit zetten. Kies per categorie waar je meldingen van wil ontvangen.  Je kunt  het allemaal zelf instellen: Groepslessen, Van je coach, Challenges, Persoonlijke record, Afspraken.

Onderin in de app zie je 4 icoontjes naast elkaar staan. Klik op het ronde icoontje van je profiel helemaal rechts, en ga naar instellingen. Hier kun je bij meldingen aanpassen wat je wel en niet wenst te ontvangen. Wil je bijvoorbeeld een melding als er een plekje vrij is gekomen in je favoriete les? Zet dan de meldingen voor groepslessen aan. Wel even controleren of je telefoon niet op stil staat!