BODY MECHANICS

Control your movement

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Sterk, soepel, gecontroleerd en klachtenvrij: jouw lichaam kan het allemaal. Om het potentieel van jouw lijf te unlocken, biedt Sportcenter Allround als eerste van Nederland het trainingsprogramma BODY MECHANICS aan. Kwaliteit van bewegen, kun je leren!

Bodymechanics draait op het leren aansturen en gebruiken van jouw lichaam, op de manier waarop het evolutionair ontworpen is. Het herpakken en verbeteren van de controle, het vergroten van de performance en actieve mobiliteit: dat is BODYMECHANICS.

In een ontspannen setting met heerlijke muziek, zoomt iedere training in op de bewegingsmechanieken van de grote gewrichten en de aansturing ervan. Deze elementen worden vervolgens samengevoegd tot één grote som: kwalitatieve beweging van het lichaam als één geheel: Functional movement & mobility.

 

 

 

Tijdens deze 45-minuten durende training, krijg je de tools om het volledige bewegingspotentieel van jouw lichaam te verkennen en beheersen. Door het trainen van de fundamentele bewegingsmechanieken van het lichaam, hervind en verbeter je de connectie tussen hersenen en spieren, versterk je het uithoudingsvermogen en verklein je de kans op blessures. Het postuur, de core en actieve ‘range of motion’ komen iedere training uitgebreid aan bod, waardoor je sterker (en beweeglijker) in je schoenen komt te staan.

Je stapt met een relaxed en tevreden gevoel uit de les, maar zweten is gegarandeerd. De verschillende opties in intensiteit en moeilijkheidsgraad, gecombineerd met optimale vakkundige begeleiding van de trainers, zorgen ervoor dat deelnemers van ieder niveau hun plekje kunnen vinden in de les.Jouw lichaam is tot heel veel in staat. Unlock het potentieel van je lichaam en leer JOUW lichaam besturen. Doe mee met BODY MECHANICS!

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.