Circuit

Sneller resultaat

Meer uit je training halen? Doe dan mee met CIRCUIT,  Dé instaples van Allround, maar ook voor meer ervaren sporters een uitdaging! Voor ons is het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan een groepstraining, daarom hebben we deze laagdrempelige en toegankelijke training speciaal voor jullie bedacht. Door deel te nemen aan deze groepstraining haal je sneller resultaat en train je veiliger dan wanneer je dit zelf doet.

Onder begeleiding

Tijdens deze 45 minuten durende les maken de deelnemers gebruik van conventionele fitnessapparaten die de grote spiergroepen van het lichaam trainen. Maar dat is niet alles… De mogelijkheid ligt er namelijk in het uitvoeren van de alternatieve vrije oefeningen, zonder machine! Het zelf moeten inzetten en controleren van een beweging, vergt vaak meer motorieke vaardigheid en kan een hele nieuwe dimensie aan je training geven! Dit alles gebeurt onder de begeleiding van één van onze ervaren trainers, zodat JIJ optimaal rendement haalt uit JOUW training. 

We staan voor je klaar

In totaal telt de les drie rondes van tien oefeningen waarbij je 45 seconden werkt en 15 seconden de spieren even rust kunt geven om je voor te bereiden om je volgende onderdeel. Je kunt dus de vertrouwde apparaten gebruiken of toch de stap maken naar functioneel trainen met losse oefeningen! En elke vier weken hebben we een ander concept, zodat je altijd je lichaam kan blijven uitdagen om nieuwe vaardigheden te leren! Als je meer wilt weten, spreek één van onze medewerkers aan, we staan voor je klaar!

Gratis weekpas

Als fit zijn of bewegen belangrijk voor je is. En je zoekt een enthousiast team. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Scroll naar top