Les Mills BODYPUMP

Iedere spiergroep komt aan bod

Dé les waarmee fitnessgigant Les Mills op de kaart kwam. En met een reden. Bodypump traint in 45 of 60 minuten het gehele lichaam op muziek. Iedere spiergroep komt uitgebreid aan bod, en aan het einde van de les heb je heel je lichaam onder handen genomen terwijl je een feestje hebt gevierd!

 

Krachtuithoudingstraining

Met BODYPUMP ligt de focus op krachtuithoudingstraining, waarbij we ons richten op het versterken van de belangrijkste spiergroepen. Een gedreven en professionele coach traint de hele les met je mee, en laat je precies zien wat je moet doen terwijl hij je coacht om de beste techniek uit je oefeningen te halen.

Tijdens de les wordt voornamelijk gebruikt gemaakt van een stang (barbell), een step, losse gewichten en eigen lichaamsgewicht. Door de variatie aan gewichten kun je de workout zo zwaar maken als je zelf wilt!

Succesformule

Het klassieke trainen met gewichten gecombineerd met moderne trainingsmethodes, is een succesformule om je lichaam sterker en strakker te maken. Je verbetert je core, versterkt je botdichtheid en verbrandt tijdens, maar ook na de les heel veel calorieën.

Omdat je tijdens BODYPUMP altijd het gehele lichaam uitdaagt, is het een uitstekende les om als basis hebben in je trainingsprogramma.

Twijfel niet, en PUMP gewoon mee. Je zult er geen spijt van krijgen!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
ZondagBodyPump11:0012:00Studio Allround
ZaterdagBodyPump08:0008:45Studio Allround
ZaterdagBodyPump09:0009:45Studio Allround
WoensdagBodypumpBodyPump10:4511:45Studio Allround
VrijdagBodyPump10:4511:45Studio Allround
MaandagBodyPump16:3017:30Studio Allround
MaandagBodyPump17:4518:45Studio Allround
DonderdagBodyPump17:0018:00Studio Allround
DonderdagBodyPump20:1521:15Studio Allround

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.