BODY PUMP

Dé les waarmee fitnessgigant Les Mills op de kaart kwam. En met een reden. Bodypump traint in 45 of 60 minuten het gehele lichaam op muziek. Iedere spiergroep komt uitgebreid aan bod, en aan het einde van de les heb je heel je lichaam onder handen genomen terwijl je een feestje hebt gevierd!

Krachtuithoudingsvermogen

Met BODYPUMP ligt de focus op krachtuithoudingstraining, waarbij we ons richten op het versterken van de belangrijkste spiergroepen. Een gedreven en professionele coach traint de hele les met je mee, en laat je precies zien wat je moet doen terwijl hij je coacht om de beste techniek uit je oefeningen te halen.

Tijdens de les wordt voornamelijk gebruikt gemaakt van een stang (barbell), een step, losse gewichten en eigen lichaamsgewicht. Door de variatie aan gewichten kun je de workout zo zwaar maken als je zelf wilt!

Je verbetert je core, versterkt je botdichtheid en verbrandt tijdens, maar ook na de les heel veel calorieën.

Omdat je tijdens BODYPUMP altijd het gehele lichaam uitdaagt, is het een uitstekende les om als basis hebben in je trainingsprogramma.

Twijfel niet, en PUMP gewoon mee. Je zult er geen spijt van krijgen!

LOCATIE

TIJDEN

Maandag

16:30

17:45

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

10:45

-

20:30

-

-

Donderdag

17:00

-

20:15

-

-

Vrijdag

10:45

-

-

-

-

Zaterdag

07:45

09:00

-

-

-

Zondag

11:00

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Anouk
Jeff
Dhrun
Eva
Cathelijne
Patricia

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding BODYPUMP