Jeugdlessen

Ook voor de allerjongsten zijn wij de perfecte ontmoetingsplaats. Wil jij lekker leren stoeien op een veilige manier, heerlijk bewegen op muziek tijdens de dans workouts of op een speelse manier leren boksen dan ben je van harte welkom.

Jeugd judo

Judo is een fantastische jeugdsport , vallen en opstaan letterlijk en figuurlijk. Judo is zelfbeheersing, durf, samenwerken met respect voor de ander kortom de ideale jeugd ontwikkelingssport.

De maanden juli en augustus is er geen judo en is er géén abonnementsgeld verschuldigd.

Jeugd (5 t/m 7 jaar)
1x per week €17 / maand 

Jeugd (8 t/m 14 jaar)
1x per week €19 /maand 

Maandelijks automatische incasso.

judo

Deze les is op de volgende tijden:

  • Dinsdag 15.45 uur 

Jeugd dans

Lijkt het je leuk om met verschillende dans stylen zoals hiphop, modern, poppin en lockin helemaal los te gaan? Kom dan meedoen en wie weet dans je binnenkort als een echte rockstar op je eerstvolgende feestje.

Crossboxing Kids en Teens

Met het Crossboxing Kids & Teens lidmaatschap, leren de junioren op een speelse manier boksen, en worden ze tegelijkertijd uitgedaagd om lekker in beweging te blijven.

Speels karakter:

Van fysiek contact is tijdens de trainingen geen sprake. Crossboxing Kids & Teens heeft een speels karakter met wedstrijd- en spelelementen. Basis bokstechnieken worden gecombineerd met leuke fitnesselementen. Denk bijvoorbeeld aan lekker losgaan op de bokszak als onderdeel van een circuittraining, of toffe combo’s en flitsend voetenwerk op de speedladder.

Wat gaan we doen:

Tijdens deze leuke en intensieve trainingen trainen de jonge deelnemers op een speelse, maar verantwoorde manier hun motoriek, conditie, spierontwikkeling en mentaliteit. Een gezondere uitlaatklep is er niet!

Crossboxing Kids & Teens is er in twee leeftijdscategorieën.

Woensdag 8 t/m 12 jaar van 16.00 – 16.45 uur
Woensdag 13 t/m 16 jaar van 17.00 – 17.45 uur

Er zijn nog een aantal plekken vrij, dus schrijf je snel in. Het kan zijn dat we het maximum aantal deelnemers bereiken. In dat geval plaatsen we u op de wachtlijst. Hierover ontvangt u uiteraard bericht.

Eerst uitproberen? Dat kan natuurlijk ook! Klik op de knop hieronder en vul uw gegevens in op het formulier op de pagina.

Kosten
Leeftijd Prijs per maand Prijs handschoenen Tijd
8 – 12 Jaar € 28,50 € 30,- 16.00 – 16.45
13 – 16 Jaar € 28,50 € 50,- 17.00 – 17.45
Crossboxing kinderen en teanagers

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Jeugdfitness

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Sportcenter Allround te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.

"Om anderen te kunnen bewegen, moet jezelf bewogen zijn. Dat is Allround waar iedereen zich voor 100% inzet. Een top Sportcenter waar ik me heel erg thuis voel."
Rianne
Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 91 beoordelingen