JEUGDLESSEN

Ook voor de allerjongsten zijn wij de perfecte ontmoetingsplaats. Wil jij lekker leren stoeien op een veilige manier, heerlijk bewegen op muziek tijdens de dans workouts of op een speelse manier leren boksen dan ben je van harte welkom.

JEUGD DANS

Lijkt het je leuk om met verschillende dans stylen zoals hiphop, modern, poppin en lockin helemaal los te gaan? Kom dan meedoen en wie weet dans je binnenkort als een echte rockstar op je eerstvolgende feestje.

Informatie:

  • Vrijdag 16:00 tot 20:00 uur 
  • Van 10 to 25 jaar
  • voor meer informatie kunt u een mail sturen naar maaikeo@hotmail.com

CROSSBOXING KIDS & TEENS

Met het Crossboxing Kids & Teens lidmaatschap, leren de junioren op een speelse manier boksen, en worden ze tegelijkertijd uitgedaagd om lekker in beweging te blijven.

Speels karakter:

Van fysiek contact is tijdens de trainingen geen sprake. Crossboxing Kids & Teens heeft een speels karakter met wedstrijd- en spelelementen. Basis bokstechnieken worden gecombineerd met leuke fitnesselementen. Denk bijvoorbeeld aan lekker losgaan op de bokszak als onderdeel van een circuittraining, of toffe combo’s en flitsend voetenwerk op de speedladder.

Wat gaan we doen:

Tijdens deze leuke en intensieve trainingen trainen de jonge deelnemers op een speelse, maar verantwoorde manier hun motoriek, conditie, spierontwikkeling en mentaliteit. Een gezondere uitlaatklep is er niet!

Crossboxing Kids & Teens is er in twee leeftijdscategorieën, en wordt op twee dagen gegeven.

Maandag 8 t/m 12 jaar 15.45 uur – 16.30 uur

Woensdag 8 t/m 12 jaar van 16.00 – 16.45 uur

Woensdag 13 t/m 18 jaar van 17.00 – 17.45 uur

Het is mogeljk om een abonnement voor 1x per week, of voor 2x per week af te sluiten.

Het kan zijn dat we het maximum aantal deelnemers bereiken. In dat geval plaatsen we u op de wachtlijst. Hierover ontvangt u uiteraard bericht.

Kosten
 
LeeftijdPrijs 1x/ week per maandPrijs 2x/ week per maandPrijs hand schoenen
8 – 12 Jaar€ 29,95€ 39,95€ 30,-
13 – 18 Jaar€ 29,95 € 50,-

Eerst uitproberen? Dat kan natuurlijk! Klik op de groene knop en vul uw gegevens in op het formulier op de pagina.