Zumba in Den Hoorn, nabij Delft en Westland

Zumba in Den Hoorn, nabij Delft en Westland

Combineer plezier met uitdaging tijdens de lessen zumba in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Westland. Zumba brengt fitness en dansen samen in een heerlijke dans workout. Het is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Laat alles even los en swing mee op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Join the fun tijdens onze zumba lessen in de buurt van Delft en Westland!

Zumba behoort tot het aanbod groepslessen van onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft en Westland. Het mooie van zumba is dat je met soepele bewegingen, leuke choreografie en opzwepende muziek gewicht verliest. Je hebt vrijwel niet door dat je aan het afvallen bent. Daarnaast is het geweldig voor je conditie, verteverbranding en coördinatie. Zumba is een ideale les voor mensen die op een hele muzikale en plezierige manier willen sporten. Join the fun!

Dans als een echte Latin dancer

De dansstijlen zorgen ervoor dat de lessen zumba in onze sportschool vlak bij Delft en Westland een echt feestje zijn. Met behulp van onze topinstructeurs dans je als een echte Latin dancer, terwijl de calorieën eraf vliegen. Dankzij onze gezellige en fanatieke zumbalessen krijg je op een leuke manier een goede conditie.

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
ZaterdagZumba11:4512:45Studio Allround

Schrijf je in en word de fitste versie van jezelf

Bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft en Westland, heb je keuze uit meer dan 150 groepslessen, waaronder zumba. Tijdens deze groepslessen werk je onder leiding van een gepassioneerde instructeur aan je conditie. Train je liever één op één met persoonlijke begeleiding? Ook dan staan onze trainers voor je klaar! Wat je voorkeur ook heeft; wacht niet langer en zet de eerste stap naar een fit lichaam door je in te schrijven. Als je vragen hebt over onze trainingen, bel je naar 015 – 2578924, stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul je het contactformulier in. Wij helpen je graag.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.