Zumba in Den Hoorn, nabij Delft

Combineer plezier met uitdaging tijdens de lessen zumba in onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft. Zumba brengt fitness en dansen samen in een heerlijke dans workout. Het is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Laat alles even los en swing mee op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Join the fun tijdens onze zumba lessen in de buurt van Delft!

Zumba behoort tot het aanbod groepslessen van onze sportschool in Den Hoorn, nabij Delft. Het mooie van zumba is dat je met soepele bewegingen, leuke choreografie en opzwepende muziek gewicht verliest. Je hebt vrijwel niet door dat je aan het afvallen bent. Daarnaast is het geweldig voor je conditie, verteverbranding en coördinatie. Zumba is een ideale les voor mensen die op een hele muzikale en plezierige manier willen sporten. Join the fun!

Dans als een echte Latin dancer

De dansstijlen zorgen ervoor dat de lessen zumba in onze sportschool vlak bij Delft een echt feestje zijn. Met behulp van onze topinstructeurs dans je als een echte Latin dancer, terwijl de calorieën eraf vliegen. Dankzij onze gezellige en fanatieke zumbalessen krijg je op een leuke manier een goede conditie.

LOCATIE

TIJDEN

Maandag

-

-

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

-

-

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

-

Vrijdag

-

-

-

-

-

Zaterdag

11:30

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Renate

Schrijf je in en word de fitste versie van jezelf

Bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, nabij Delft heb je keuze uit meer dan 150 groepslessen, waaronder zumba. Tijdens deze groepslessen werk je onder leiding van een gepassioneerde instructeur aan je conditie. Train je liever één op één met persoonlijke begeleiding? Ook dan staan onze trainers voor je klaar! Wat je voorkeur ook heeft; wacht niet langer en zet de eerste stap naar een fit lichaam door je in te schrijven. Als je vragen hebt over onze trainingen, bel je naar 015 – 2578924, stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul je het contactformulier in. Wij helpen je graag.

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding ZUMBA