Power Row

Conditie en kracht verbeteren?

Toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je conditie en kracht in een hoog tempo verbetert?
Power Row is een hoge intensiteits training waar het complete lichaam getraind wordt.  Tijdens deze drie kwartier durende les, wordt het uiterste van de deelnemers gevraagd op het gebied van kracht, cardio, spierconditie en –controle.

Full body workout

Het is een full body workout, geen enkele spier blijft ongemoeid. Diverse cardio beproevingen op gloednieuwe Concept II rowers worden gecombineerd met de meest effectieve oefeningen met Kettlebells en lichaamsgewicht.

De deelnemers werken in verschillende fasen. Iedere fase brengt een eigen uitdaging met zich mee. Sprints, intervallen, lange afstanden, krachtoefeningen, core-training: alles komt voorbij.

Ieder niveau kan deelnemen

Power Row is een zware training, maar dat betekent niet dat JIJ niet mee kan doen! De les is namelijk zo ontworpen dat ieder niveau kan deelnemen.

Ben jij resultaatgericht en niet bang om te zweten, ga dan de uitdaging aan! We zien je binnenkort in Studio Dynamic! 

Wil je meer weten? Informeer bij één van onze medewerkers. We helpen je graag verder om jouw doelen te behalen!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
WoensdagPower Row18:4519:30Studio Power
MaandagPower Row20:4521:30Studio Power
DonderdagPower Row17:4518:30Studio power

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.