Nieuws

 • Nieuw groepslesrooster

  Vanaf maandag 1 april

  Lees meer
 • Wandel-event: You'll never walk alone

  Wandel op 14 april mee voor het goede doel!

  Lees meer
Meer nieuws

Sport jij liever in de open lucht?

Sportcenter Allround heeft veel acitiviteiten in de open lucht. Zoals Bootcamp, Mountainbiken, XCO-Walking en hardlopen.

Bootcamp

Bootcamp is de ultieme manier om lekker te sporten in de buitenlucht. In deze les wordt er getraind met verschillende materialen gericht op spierversterking en uithoudingsvermogen. Geschikt voor iedereen, want je traint op eigen niveau en tempo. Twijfel niet en doe mee!

Woensdag: 10.00 - 10.45 uur
 

XCO-Walking en Running

Gezellig, effectief trainen in de buitenlucht. Deze uiterst functionele groepstraining die heel het lichaam op de proef stelt, kan iedereen aan!

Met XCO-Walking loop je heerlijk door de natuur, bij ons om de hoek door de Kerkpolder. Ondertussen doe je verschillende oefeningen waarbij rug- en buikspieren worden belast. Wat is er nu gemakkelijker? Maar vergis je niet in het resultaat. Bij XCO-Walking wordt de XCO-Trainer gebruikt: een ronde buis gevuld met grit. Een lichte armzwaai volstaat al om het grit door de afgesloten buis in je handen te laten bewegen. Zo zet je onbewust spieren aan het werk en dat geeft het lopen een extra dimensie. Met XCO-Walking train je absoluut méér dan je benen alleen!

Mountainbiken

Helaas, deze cursus is vol! Heb je interesse om deel te nemen aan de cursus die in het najaar van start gaat, stuur dan een berichtje met je contactgegevens naar jeffrey@sportcenterallround.nl

Heb je altijd al willen leren mountainbiken of wil je je techniek verbeteren? Op zondag 17 februari 2019 start er weer een nieuwe cursus mountainbiken bij Sportcenter Allround.
De cursus is bestemd voor beginners en lichtgevorderden en bestaat uit 6 uitdagende trainingen, zowel in de buurt als op locatie.

Data: zondag 17 februari - 3 maart - 17 maart - 31 maart - 14 april en 21 april van 10.00 - ongeveer 12.00 uur.
We verzamelen bij Sportcenter Allround of op locatie.

Kosten: Leden € 52,50 en niet-leden € 105,-. Mountainbikes zijn te huur a € 15,- per training. 

Hardlopen


Nieuws

 • Nieuw groepslesrooster

  Vanaf maandag 1 april

  Lees meer
 • Wandel-event: You'll never walk alone

  Wandel op 14 april mee voor het goede doel!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sportcenter Allround
Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ Den Hoorn

015 - 2578924
 • Personal Training

  Personal Training

  Personal Training helpt je je doelen te bereiken!

  Lees meer
 • SLIMdiet

  het eiwitdieet van SLIMdiet

  In 4 stappen naar een gezonde leefstijl. 

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen?

  Sportcenter Allround geeft meer dan 100 groepsles activiteiten per week! Zoals Yoga, BodyPump, HIIT en Pilates

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.