Nieuws

 • Brug Overgaag 18 en 19 april weer afgesloten voor verkeer

  Let op! Aankomende woensdag en donderdag zal Brug Overgaag opnieuw geslote...

  Lees meer
 • Doe jij ook mee met het Allround darttoernooi?

  Op vrijdag 25 mei staat het 1e Allround darttoernooi op de agenda! Voor wi...

  Lees meer
Meer nieuws

Sport jij liever in de open lucht?

Sportcenter Allround heeft veel acitiviteiten in de open lucht. Zoals Bootcamp, Mountainbiken, XCO-Walking en hardlopen.

Bootcamp

Bootcamp is de ultieme manier om lekker te sporten in de buitenlucht. In deze les wordt er getraind met verschillende materialen gericht op spierversterking en uithoudingsvermogen. Geschikt voor iedereen, want je traint op eigen niveau en tempo. Twijfel niet en doe mee!

Woensdag: 10.00 - 10.45 uur
 

XCO-Walking en Running

Gezellig, effectief trainen in de buitenlucht. Deze uiterst functionele groepstraining die heel het lichaam op de proef stelt, kan iedereen aan!

Met XCO-Walking loop je heerlijk door de natuur, bij ons om de hoek door de Kerkpolder. Ondertussen doe je verschillende oefeningen waarbij rug- en buikspieren worden belast. Wat is er nu gemakkelijker? Maar vergis je niet in het resultaat. Bij XCO-Walking wordt de XCO-Trainer gebruikt: een ronde buis gevuld met grit. Een lichte armzwaai volstaat al om het grit door de afgesloten buis in je handen te laten bewegen. Zo zet je onbewust spieren aan het werk en dat geeft het lopen een extra dimensie. Met XCO-Walking train je absoluut méér dan je benen alleen!

Mountainbiken

Helaas, deze cursus is VOL!  Heb je interesse om mee te doen met de mountainbikecursus die in het najaar 2018 van start gaat, stuur dan een e-mail met je gegevens naar jeffrey@sportcenterallround.nl

Heb je altijd al willen leren mountainbiken of wil je je techniek verbeteren? op zondag 11 maart 2018 start er weer een nieuwe cursus mountainbiken bij Sportcenter Allround.
De cursus is bestemd voor beginners en lichtgevorderden en bestaat uit 6 uitdagende trainingen, zowel in de buurt als op locatie.

Data: zondag 11 maart - 25 maart - 8 april - 22 april - 6 mei en 13 mei
Duur: van 10.00 - ongeveer 12.00 uur.
We verzamelen bij Sportcenter Allround of op locatie.

Kosten: Leden € 52,50 en niet-leden € 105,-. Mountainbikes zijn te huur, € 13,50 per keer. Geen eigen fiets? Geen probleem, er is een beperkt aantal huurfietsen beschikbaar. 

Hardlopen

Heb jij altijd al willen beginnen met hardlopen? Start2Run is een 45 minuten durende training waarin we gezamenlijk zullen toe werken naar het lopen van jouw eerste 5 km. Naast natuurlijk lekker hardlopen zullen we ons focussen op de techniek van het lopen en komen er spierversterkende oefeningen aan bod die de fitheid van het gehele lichaam zullen ondersteunen. Ieder zaterdagochtend staat Start2Run op het lesrooster, aanvangstijd is 10.45 uur. 

Nieuws

 • Brug Overgaag 18 en 19 april weer afgesloten voor verkeer

  Let op! Aankomende woensdag en donderdag zal Brug Overgaag opnieuw geslote...

  Lees meer
 • Doe jij ook mee met het Allround darttoernooi?

  Op vrijdag 25 mei staat het 1e Allround darttoernooi op de agenda! Voor wi...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Sportcenter Allround
Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ Den Hoorn

015 - 2578924
 • Personal Training

  Personal Training helpt je je doelen te bereiken!

  Lees meer
 • het eiwitdieet van SLIMdiet

  In 4 stappen naar een gezonde leefstijl. 

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen?

  Sportcenter Allround geeft meer dan 100 groepsles activiteiten per week! Zoals Yoga, BodyPump, HIIT en Pilates

  Lees meer