HATHA YOGA

Hatha yoga is een statischer vorm van yoga wat betekent dat een houding over het algemeen een paar ademhalingen wordt vastgehouden en de spanning over je spieren wordt verspreid. Zo blijf je alert en het geeft je de gelegenheid om de houding te voelen en het effect ervan te ervaren. Uiteraard zal de zonnegroet, die een wat meer dynamische plek heeft binnen de practice van Hatha yoga, nooit ontbreken.</span>

Elke week focust de les op een bepaald gebied van het lijf. Bijvoorbeeld op de heupen of op achterover buigingen van de rug, of op de mobiliteit van de schouders. Dat geldt zowel voor de Hatha Intense als voor de Hatha les.

Het verschil is alleen zoals de woorden al suggereren: in de Hatha Intense les zal de nadruk liggen op meer krachtige houdingen en bewegingen. Terwijl in de Hatha les de nadruk zal liggen op meer rustige bewegingen en subtielere houdingen.

In beide lessen zal de ademhaling centraal staan en de motor achter alle houdingen.

Als we de ademhaling kunnen sturen, kunnen we onze levensenergie sturen en daarmee vat krijgen op onze veranderlijke geest.

Maandag

-

-

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

07:30

-

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

-

Vrijdag

07:30

-

-

-

-

Zaterdag

08:45

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Annemarie

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding HATHA