CC 30

Op zoek naar een laagdrempelige, maar opzwepende les op de crosstrainer? Werken aan je conditie en aan het versterken van je spieren? Misschien is CC30 iets voor jou!

De eerste C staat voor Crosstrainer, de tweede voor Challenge. CC30 is een unieke les op muziek, waarbij gewerkt wordt met crosstrainers, eigen lichaamsgewicht, losse gewichten, een step en een tube.

Door de brede variatie aan leuke en uitdagende challenges, wordt deze les nooit saai. Want misschien wel het belangrijkste element van deze les is plezier in het trainen! De combinatie van korte periodes op de crosstrainer, toffe oefeningen en heerlijke muziek zorgt ervoor dat deze les uitdagend is voor ieder niveau.

Iedere les heeft vijf blokken met ieder een ander thema. Zo moet je bijvoorbeeld in 1 minuut zoveel mogelijk herhalingen maken van een oefening, en in de andere minuut samen werken met je buddy.

Hou je van trainen op muziek en wil je snel resultaat dan moet je zeker een mee doen. Leeftijd is niet belangrijk, want je bepaalt zelf hoe zwaar je het maakt. En mocht je nog twijfelen, informeer dan gewoon even bij onze medewerkers!

LOCATIE

TIJDEN

Maandag

14:00

18:45

19:30

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

8:45

-

-

-

-

Donderdag

10:00

-

-

-

-

Vrijdag

8:45

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Jeffrey
Leon
cathelijne

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding CC30