CC30

Werken aan je conditie en aan het versterken van je spieren?

Op zoek naar een laagdrempelige, maar opzwepende les op de crosstrainer? Werken aan je conditie en aan het versterken van je spieren? Misschien is CC30 iets voor jou!

De eerste C staat voor Crosstrainer, de tweede voor Challenge. CC30 is een uniekeĀ  les op muziek, waarbij gewerkt wordt met crosstrainers, eigen lichaamsgewicht, losse gewichten, een step en een tube.

Brede variatie

Door de brede variatie aan leuke en uitdagende challenges, wordt deze les nooit saai. Want misschien wel het belangrijkste element van deze les is plezier in het trainen! De combinatie van korte periodes op de crosstrainer, toffe oefeningen en heerlijke muziek zorgt ervoor dat deze les uitdagend is voor ieder niveau.

Iedere les heeft vijf blokken met ieder een ander thema. Zo moet je bijvoorbeeld in 1 minuut zoveel mogelijk herhalingen maken van een oefening, en in de andere minuut samen werken met je buddy.

Snel resultaat

Hou je van trainen op muziek en wil je snel resultaat dan moet je zeker een mee doen. Leeftijd is niet belangrijk, want je bepaalt zelf hoe zwaar je het maakt. En mocht je nog twijfelen, informeer dan gewoon even bij onze medewerkers!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
WoensdagCC3008:4509:30Studio Allround
VrijdagCC3008:4509:30Studio Allround
MaandagCC3014:0014:45Studio Allround
MaandagCC3019:3020:15Studio Allround
DonderdagCC3010:0010:45Studio Allround

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.