Hardlopen

Allround Running

Wat een gevoel. De frisse wind op het gezicht. De benen en armen bewegen ritmisch voort. De ademhaling volgt het ritme. Even denk je aan niets. Welcome to Allround Running.

Buiten sporten

Buiten sporten blijft iets bijzonders. Je kop in de wind en lekker hethoofd leegmaken. Hardlopen hoort dan ook steevast thuis op het groepslesrooster van Sportcenter Allround.

Iedere woensdagavond en zaterdagochtend vertrekken we met een gezellige trainingsgroep vanaf de club. De mooie omgeving leent zich perfect voor een heerlijk rondje hardlopen.

Nieuwkomers zijn zeer welkom

Nieuwkomers zijn zeer welkom om mee te doen. Vooral de woensdag is zeer geschikt om in te stromen. Je moet wel een beetje ervaring hebben en een afstand van 5 kilometer in de benen hebben. Wil je eerst even op een wat rustiger tempo opstarten? Doe dan eens mee aan XCO-walking!

Trek je hardloopschoenen uit de kast en ren heerlijk mee!                                     

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.