SCLPTCYCLE

OVER DE LES

SclptCycle is dé nieuwste full body workout op de fiets. Gedurende deze energieke cyclingworkout worden Sclpt® -tubes gebruikt om je core- en armspieren te trainen. In deze workout van 45 minuten vraag je het maximale van je uithoudingsvermogen, beenspieren en je bovenlichaam.

Wat kan je verwachten van deze les: De gouden combinatie van de tubes en cycling biedt een extra uitdaging waardoor je het maximale uit je workout haalt. Tijdens SclptCycle verbetert je uithoudingsvermogen, word je sterker, train je jouw arm-, buik-, en beenspieren en sculpt je je hele lichaam.

Knallende Hits: SclptCyle is een killer-workout op heerlijke muziek. Turn up the volume en geniet van de nieuwste partyhits.

Een echt feestje: Door de opzwepende instructeurs, de swingende choreografie en hippe muziek voelt de SclptCycling les niet als een workout, maar als een feestje.

Calorieburn: Door de combinatie van cycling en de tubes train je niet alleen je beenspieren, maar ook je volledige bovenlichaam. Met 45 minuten zweten en zwoegen vliegen de kcal er vanaf.

Sclpt-tubes: Tijdens de les maak je gebruik van zogeheten Sclpt-tubes. Dit zijn  buisjes gevuld met zand. Tijdens het verplaatsen van het zand moeten de spieren extra hard aan het werk. De tubes worden tijdens de cycling les gebruikt om je bovenlichaam te trainen, terwijl je benen even tot rust kunnen komen. De oefeningen met tubes worden vanaf de bike uitgevoerd.

 

LOCATIE

Maandag

17:45

-

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

18:45

-

-

-

-

Donderdag

-

-

-

-

-

Vrijdag

08:45

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Shamangi
Jacqueline

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding SCLPTCYCLE