Blog

Subscribe

* indicates required

“Wist je datjes:” Algemeen

Deze maand belichten we in de Wistjedatjes-rubriek vragen die nog niet aan bod zijn geweest! Allroundpas en -tegoed, faciliteiten, begeleiding en padel: je leest alle ins & outs in dit artikel!

De Allround Pubquiz 2023!

Het is weer zover: de Allround Pubquiz komt eraan! 18 maart is het zover. Schrijf je hier in!

Allround Healthy & Fit Programma: doe je mee?

Wil jij je gezonder, slanker en relaxter voelen? Doe dan vanaf 24 februari mee met het ‘Allround Healthy & Fit-programma’ en werk samen met ons aan een gezonde lifestyle!

Gezondheidsdagen 11 – 19 februari

Voor de gezondheidsdagen van 2023 hebben we weer tal van leuke activiteiten voor je klaarstaan! Check hier het aanbod en schrijf je meteen in!

Tabee 2022, Proost!

2022: wat een jaar voor Sportcenter Allround! In dit jaaroverzicht neemt Marc je mee door alle gebeurtenissen. Kijk snel verder!

Padel: wat is er allemaal mogelijk?

Padel is booming! In dit artikel nemen we wat extra info met je door. Wist je dat je als lid van Sportcenter Allround bijvoorbeeld geniet van voordelen en speciale aanbiedingen? Lees snel verder!

De TOP2000: Here we go again!

De TOP2000: het leukste feestje op de fiets! Dit jaar hebben we weer 4 geweldige edities in de planning staan! Schrijf je hier in!

Team Allround in actie op een bomvolle HYROX!

De Hyrox is immens populair aan het worden. Vorig weekend stonden maar liefst 24 Allrounders aan de start van de grootste fitnesscompetitie in Nederland. Check hier hun verhaal!

PadelFest: de terugblik

Het was me het feestje wel! Na een spannend toernooi heerlijk nagenieten met een Duits biertje. Bekijk hier de recap!

MTT: Return of the Mad Man!

Terug van weggeweest, en dan hebben we het niet alleen over de rubriek zelf. In deze editie van Meet the Trainer: de return of the Mad Man: Hans Bulsing!

Terugblikken op de Open dag

Wat was het een geweldige opening van onze nieuwe hal! Padel, Fysio en natuurlijk Fitness Only stonden volop in de belangstelling. Check hier terugblik en de video!

#BEACTIVEDAY: Maak kennis met Sportcenter Allround

Ben je nog geen lid, en wil je gratis onze sportschool ervaren? Op 21 september staan de trainers van Sportcenter Allround klaar om jou op #BEACTIVE DAY en te voorzien van een unieke sportervaring.

Allround Hyrox 3: schrijf je hier in!

Bikkels opgelet: het is weer tijd voor de Allround Hyrox Games! Zondag 25 september gaan we er weer tegenaan. Lees hier meer over de Hyrox en /of schrijf je meteen in!

OPEN DAG: Allround Fysio, Padel, en meer!

Op zaterdag 24 september is de officiële opening van onze nieuwe hal. Met 4 Padel banen, Allround Fysio en 900 m2 Fitness een waar sportparadijs! Bekijk hier het programma en schrijf je in!

Allround Padel Club en Fysio zijn geopend!

De oude tennishal is volledig getransformeerd naar een geweldige Fitness Only, vier prachtige Padel banen en met de fysio ruimtes zijn we druk in de weer. Lees hier alle ins&outs over Allround Padel Club!

Nieuwe activiteit O&K dag: PADEL!!!

De Ouder en Kind dag krijgt er wel een hele toffe activiteit bij: een introductie van Padel op onze gloednieuwe banen. Leer samen met je kind de kneepjes van het spel! Schrijf je hier in!

Ouder & Kind Dag 2022

28 Augustus hebben we een gloednieuwe editie van de populaire Ouder & Kind dag voor jullie klaarstaan. Dit keer met NOG meer leuke activiteiten en nieuwe trainingen! Schrijf je snel in!

Meet the Trainer: Charissa

Zoek jij iemand die je pusht en hou je van pit, power en uitdaging? Dan ben je in de Crossboxing lessen van Charissa aan het goede adres! We voelen deze topper aan de tand in een nieuwe editie van MTT!

Mediterraanse Avond: de terugblik

Pizza’s, wijn, bordengooien en schietspellen: het is slechts een greep uit alles dat voorbij kwam tijdens de Mediterraanse avond bij Sportcenter Allround van afgelopen vrijdag. Bekijk de foto’s en lees Marc’s sfeervolle terugblik!

Kom naar de SUMMER RELEASE-party!!!

Allround verkeert in tropische sferen op zaterdag 2 juli met een Speciale Release Party!!! Kom jij zweten op de nieuwste Les Mills Releases in ons zomerparadijs?

Outdoordag 2022, wat was je weer mooi!

Het was weer een geweldig outdoor feestje… Lees en bekijk hier de terugblik van de Outdoordag 2022. We hebben ook een hoop foto’s gemaakt, misschien sta jij erop!

Mediterraanse Avond: Schrijf je nu in!

Vrijdag 10 Juni: de Mediterraanse avond! Op deze gezellige en culinaire avond heb je geen sportkleding nodig om met elkaar de strijd aan te gaan! Meld je hier aan!

Meet the trainer: Shamangi!

Deze enthousiaste topper zet je lichaam in vuur en vlam tijdens onze nieuwste training XCORE. Even voorstellen: dit is Shamangi!

Wegens succes uitgebreid: Crossboxing Kids & Teens

Op maandag én woensdag kunnen de jonge fanatiekelingen nu bij ons terecht. Ook is het mogelijk om twee keer per week mee te doen! Check hier alle info en meld je aan voor een proefles, of schrijf je meteen in!

Allround op het EK Hyrox in Maastricht

Bij Allround zijn we flink besmet met het Hyrox-virus. Vorig weekend stond Team Allround aan de start van het EK in Maastricht. Check hier de recap, en waarom Hyrox misschien wat voor jou is!

Nieuw op het rooster: XCORE

XCORE staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan. Vanaf nu op het rooster met een kersverse trainer!

TOP 2000: Special KWF-edition!

De RPM Top 2000 komt eraan! 15, 16 en 18 april springen we weer feestelijk in de trappers. Dit keer spinnen we voor een bijzonder doel. Lees hier meer en schrijf je in!

Mini cursus Acupressuur

Na de grote belangstelling voor acupressuur in de gezondheidsweek, krijgt dit onderwerp een supertof vervolg. Schrijf je hier in voor de driedaagse mini-cursus!

100 Minute Mega Release

Fanatiekelingen opgelet: de 100 minuten Les Mills Mega Release komt eraan! 1 april blazen we als vanouds het dak eraf.. Schrijf je hier in!

Fitness Only: the NEXT LEVEL

Dat we de Fitness Only flink hebben uitgebreid tijdens corona is geen geheim, maar we hebben nog heel veel voor je in petto. Lees verder voor groot nieuws!

De Allround Pubquiz 2022!

Het is weer zover: de Allround Pubquiz komt eraan! 19 maart is het zover. Schrijf je hier in!

Ice Ice Baby

Afgelopen zaterdag onderging het management team een ijsbad sessie. Zou jij dat ook willen? Lees hier meer!

Allround Hyrox 2: schrijf je hier in!

Back by popular demand: Allround Hyrox! Zondag 20 februari gaan we er weer tegenaan. Lees hier meer over de Hyrox en /of schrijf je meteen in!

Lockdown 3: WE CAN DO THIS!

Sporten is essentieel. We zullen er alles aan doen om dat voor jullie mogelijk te maken! Bekijk hier onze huidige mogelijkheden.

Nieuw op het rooster: TOTAL FIT!

Wil jij op jouw eigen niveau werken aan je conditie, kracht en coördinatie? Dan is onze nieuwe groepstraining Total Fit echt iets voor jou!

Openingstijden feestdagen

Tijdens kerst en nieuwjaar hebben we een aangepast lesprogramma en openingstijden. Bekijk ze hier.

Sporters in de sportlight: De familie Biemans

Lekker met de hele familie sporten? Bij Allround kan dat gewoon! Voor Harry, Ingrid, Geert en Milou is de club bijna een tweede huiskamer geworden. Lees hier hun verhaal!

Je eigen trainingsprogramma’s nu in onze app!

Vanaf December is het mogelijk om je eigen trainingsprogramma te krijgen via de Sportcenter Allround app. Of je nu wil werken aan conditie, kracht of beter wil worden in een sport? Het kan allemaal! Lees verder en start meteen!

De TOP2000: We’re back!

De TOP2000: vorig jaar konden we helaas niet knallen door Corona, maar daar laten we ons natuurlijk niet door uit het veld slaan. Dit jaar hebben we sowieso 4 geweldige edities in de planning staan! Schrijf je hier in!

Eindelijk: onze eigen APP!

Daar issie dan eindelijk: de enige echte Allround App! Qua functionaliteit en gebruiksvriendelijk hetzelfde als MyWellness, maar volledig op maat voor Allrounders! Lees hier hoe je ‘m binnen een paar minuutjes op je telefoon hebt!

Allround derde op Nationale Hyrox Games!

Na de Hyrox bij Allround, behaalden Marc en Rianne afgelopen weekend een knappe derde plek op de landelijke editie plaats in Amsterdam. Lees hier de terugblik en wat we voor JOU in petto hebben!

ALLROUND 30 JAAR!!!

14 September 1991 begonnen Marc en Leon hun samenwerking, en wat een reis is het geweest!
Bekijk hier de speciale videoreportage!

Sporter in de spotlight

Wist jij dat één van deze drie knappe koppen bij Allround sport? Deze slimste mens vind je samen met zijn dochter geregeld in de HIIT. Vandaag zetten we hem in de spotlight!

Allround Afvallen en Lifestyle Traject

Wil je na de CLEAN 9 Challenge doorpakken met op een gezonde en efficiënte manier afvallen? Wil je je fitter voelen en meer energie hebben? Doe dan vanaf 1 oktober mee met het ‘Allround Afval & Lifestyle Traject’!

De Clean 9 Detox & Afval Challenge: tweede editie

Na het succes van de eerste editie, starten we 13 september met een nieuwe Clean 9 Challenge. Aansluitend lanceren we het 12-weekse Allround Afvaltraject. Wij op een gezonde manier resetten en afvallen? Lees verder!

Onze nieuwe aanwinst: Dhrun!

Hij kwam als lid bij Sportcenter Allround binnen, maar is zo gepassioneerd dat hij binnenkort als trainer op de club staat. Even voorstellen: dit is Dhrun!

Ouder en Kind Dag 2021: schrijf je hier in!

Het is weer zover! Op zondag 5 september is het weer Ouder en Kind dag! Drie geweldige activiteiten voor verschillende leeftijdscategorieën + een supergezellige spellenkermis: dat kan niet missen!

Allround bedankt de leden in de zorg!

Een dag vol dank en waardering. Dik verdiend door onze leden die in de zorg werken. Op zaterdag 19 juli zette Sportcenter Allround ze in het zonnetje. Bekijk hier de terugblik!

Informatie avond Back on Track

Op 11 juni start de Allround Back On Track Challenge! Heb je specifieke vragen, wil je weten wat het inhoudt of wil je gewoon alvast wat tips van onze lifestylecoach Mariska? Join ons dan op ZOOM!

BACK ON TRACK: Pak je gezonde lifestyle weer op!

Wil je voor de zomervakantie een goede start maken met je gezonde leefstijl weer op te pakken en kun je daarbij wel wat hulp en motivatie gebruiken? Doe dan mee aan de 6-weekse ‘Allround Back-on-track motivatie challenge’! Vrijdag 11 juni starten we!

Sprinten? Dat zou iedereen moeten doen!

Sprinten is één van de vergeten sleutels tot succes als je sterker wilt worden. En ook als je (meer) spiermassa wilt opbouwen is sprinten aan te raden. Lees snel verder!

CXWORX is nu Les Mills CORE

CX WORX verandert van naam. Met “Les Mills CORE” slaan we meteen de spijker op de kop. Doe jij binnenkort mee met deze geavanceerde core-training?

Allround zet de zorg in het zonnetje!

De zorg verdient een dikke vette pluim. Alle zorgmedewerkers zijn onmisbaar voor de maatschappij. We willen ze daarvoor van harte bedanken. Sportcenter Allround heeft voor iedereen die in de zorg werkt een leuke verassing in petto!

Under construction: Nieuwe Website Sportcenter Allround

Ook op digitaal vlak staat Allround niet stil! Achter de schermen zijn we druk met het verbeteren van onze website en digitale omgeving. Binnenkort vindt je hier leuke nieuwe content over onze studio’s, lessen, activiteiten en onze toptrainers! Stay Posted!

Workout of the week: 8-min Body Mechanics!

Het is weer vrijdag en vandaag staat mobiliteit centraal! In deze Body Mechanics training neemt Saskia heel je lichaam onder handen. En dat alles in 8 minuutjes!

Workout of the week: 6-min HIIT!

De korte 8-minuten training van vorige week beviel goed bij onze leden! Siem doet er deze week een schepje bovenop, met zijn 6-minuten HIIT (High Intensity Interval Training)!

Workout of the week: 8 minute abs!

Een korte buikspierworkout: het blijft een favoriete training van veel sporters! Kelvin zet je core in de fik in nog geen 8 minuten!

Workout of the week: Full Body in 8 minuten!

Het is weer tijd voor de Workout of the week! Een heerlijke korte workout van slechts 8 minuten waarbij heel je lichaam aan bod komt? CHECK!
Pak je elastiek en doe mee met Anouk!

MyWellness: de app die alles kan!

Live lessen streamen, online trainingen volgen, persoonlijke trainingsschema’s en nog veel meer: het kan allemaal met onze nieuwe MyWellness app!
We nemen alle mogelijkheden en FAQ hier met je door!

Waar haal je de motivatie vandaan?

Vind je het ook zo moeilijk om gemotiveerd te blijven tijdens die lange lockdown?

Je bent niet alleen! Lees in dit verhaal wat Marc je graag op het hart wil drukken.

Workout of the week: Outdoor editie!

Lekker in de frisse buitenlucht aan de slag? Deze week heeft Marc een leuke workout voor je klaarstaan. Het enige dat je nodig hebt is je TUBE en een viertal lantarenpalen. Check het hier!

15 min Workout of the week: Robbert

Toe aan een korte intensieve thuis-workout? Altijd al eens boksen willen proberen? Robbert heeft de perfecte training voor je klaarstaan in deze wekelijkse rubriek. Knallen maar!

Soepie? Ankie’s favoriete recept!

Gezond, makkelijk en heerlijk: Ankie’s Pompoensoep. Heerlijk als lunch, voorgerecht of als tussendoortje! Dit recept delen we graag met je!

15 min Workout of the week: Saskia

Het is weer tijd voor de wekelijkse 15 minuten home-workout! In deze relaxte fullbody flow van Saskia zorg jij er thuis voor dat je hele lichaam de beweging heeft gekregen die het verdient!

Wij dagen je uit!

Sportcenter Allround doet mee aan ‘Ommetje’ en start een wandel competitie met leden.
Verbeter je gezondheid en loop iedere dag een Ommetje met ons !!

15-min Workout of the week: Walter

Ideaal om even je hoofd leeg te maken: onze 15 minuten workout of the week! In deze eerste editie: Walter’s abs of steel! Doe je mee?

Allround Online Events: wat een succes!

De online Pubquiz en Bingo van Sportcenter Allround waren een groot succes. In dit artikel een terugblik en sneak preview naar het volgende online event!

Trainen in de speeltuin!

Het wordt dit weekend koud en er valt zelfs sneeuw. Wat Marc betreft een perfect moment om jezelf buiten uit te dagen met deze speciale outdoor- workout!

Jeffrey’s 10 minuten Couscous

Een snelle en gezonde hap: zoiets kunnen we allemaal wel in ons receptenboekje gebruiken. Jeffrey weet daar wel raad mee!

De Puzzel Fietstocht van Leon

Uit de Allround Lockdown Challenge: Leon’s fietspuzzel! Ga jij Leon’s outdoor uitdaging aan dit weekend?

Thuiswerken: Marc’s beweegpauzes

Thuiswerken: we hebben het er allemaal mee te doen. Maar hoe blijf je tijdens al dat zitten toch in beweging? Marc legt het uit!

Live Lifestyle sessies via Zoom!

Ben je even de controle kwijt over je voeding, beweeg je minder of vind je het lastig gemotiveerd te blijven?
Doe dan mee met de ZOOM Lifestyle Sessies van Mariska!

De Allround ONLINE Bingo!

Na de zeer geslaagde pubquiz organiseert Sportcenter Allround zondag 7 februari de ONLINE BINGO! Schrijf je hier in!

Leon’s Fotospeurtocht

Een heerlijke wandeling, even lekker er op uit! Je mag ook rennen als je dat leuker vindt. Ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe je het ervan afbrengt.

2020: Oh Wat een jaar!

Wat een jaar hebben we achter de rug! In dit speciale artikel blikken we terug op 2020, een jaar dat we niet snel zullen vergeten!

NIKS DOEN: Hoe snel ga je achteruit?

Je zat er net lekker in, en ineens: LOCKDOWN. Hoe lang duurt het eigenlijk voordat je lichamelijk achteruit gaat als je niks meer doet? Trainer Kelvin legt het uit, en vertelt je wat je kan doen om in deze tijd fit te blijven.

Meet the Intern: TIM

Fitness stagiaires zijn bij Sportcenter Allround niet weg te denken. Een hoop van onze top instructeurs begon ooit als stagiar. Vanaf vandaag stellen we in deze nieuwe rubriek één van onze jongste talenten voor!

Jeffrey’s Vegetarische Taco’s

Vegetarisch koken is helemaal hot en happening. Jeffrey neemt je weer mee de keuken in. Deze maand op het menu: vegetarische Taco’s!

De Clean 9 Detox & Afval Challenge: doe je mee?

We zoeken 100 mensen die met ons op 25 januari écht goed van start willen in 2021 met de Clean 9 Challenge. Aansluitend lanceren we het 12-weekse Allround Afvaltraject. Iets voor jou? Lees verder!

TOP2000 RPM: schrijf je in!

Ook dit jaar trappen we erop los tijdens de TOP2000! Vanzelfsprekend hebben we de programmering moeten aanpassen, schrijf je dus snel in!

Fitness & House: hoe vet was dat!?

Verantwoord fitnessen op het meest feestelijke niveau: bij Allround gebeurde het afgelopen zaterdag! Lees hier hoe ons legale fitnessfeest verliep.