Les Mills: CORE

Les Mills CORE

Een uitdagende Core training van 30 minuten op muziek. De training bevat alle elementen die nodig zijn om een sterkere core te kweken.

Een sterke core

Een sterke core (de naam zegt het al:) staat aan de basis van een sterk, goed functionerend lichaam. Tijdens Les Mills: CORE worden de buikspieren, maar ook de billen, benen en onderrug maximaal uitgedaagd. Behalve je eigen lichaamsgewicht, gebruik je tijdens de les weerstandsbanden en losse gewichten.

Best mogelijke techniek

Onze goed opgeleide instructeurs zorgen ervoor dat jij de moves uitvoert met de best mogelijke techniek. Zo heb je in een half uurtje tijd één van de meest effectieve core trainingen gehad!

Wees niet bang

Deze training van Les Mills is zo ontwikkeld, dat iedereen mee kan doen. Er zijn voor elke oefening verschillende opties beschikbaar, dus wees niet bang om eens een kijkje te komen nemen!

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
DonderdagLes Mills Core18:3019:00Studio Allround
DinsdagLes Mills Core18:3019:00Studio Allround

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.