Groepslessen nabij Delft

Door groepslessen te volgen bij Sportcenter Allround in Den Hoorn, vlak bij Delft, combineer je uitdaging met plezier. Ga tot het uiterste tijdens de GRIT intervaltrainingen, swing tijdens Zumba of kom juist tot rust tijdens yoga. Sportcenter Allround biedt met meer dan 150 groepslessen per week voor iedereen wat wils!

RPM is dé spinning-les bij uitstek. RPM is een indoor cycling-les op het ritme van motiverende muziek.

Een opzwepende 30 minuten les op muziek waarbij gewerkt wordt met crosstrainers, eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en een tube.

Een high energy intervaltraining op basis van eenvoudige bewegingen. Het resultaat is een hogere calorieverbranding, snellere conditieverbetering en meer afwisseling.

BODYJAM bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt.

Cross Boxing is een perfecte mix van Fitness en Boksen. Het is de les om fun te beleven en lekker pittig bezig te zijn.

Deze bijzondere les speciaal gericht op de boksende dames vind je alleen bij Allround! Trek de bokshandschoenen aan en daag jezelf uit!

GRIT Series is het beste van de GRIT high-intensity intervaltrainingen van Les Mills. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! 

Een super uitdagende vorm van krachttraining. Resultaat: een uitgebalanceerde training voor de juiste lichaamshouding en sterke, strakke spieren. Be somebody…. BODYPUMP

Een 30 minuten durende core workout die zorgt voor sterke rompspieren en een goede lichaamshouding, wat een positief effect heeft op de lichamelijke gezondheid.

50+ Fit is speciaal voor onze oudere doelgroep die vitaal willen blijven. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de intensiteit van de les.

Ben jij op zoek naar een lekker actieve vorm van Yoga (Yang Yoga)? Of wil je juist starten met Bodybalance maar eerst de houdingen beter leren kennen? Probeer dan Bodyflow!

De Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Een trainingsmethode die veel aandacht besteed aan ademhaling, het sterk maken van buik- en rugspieren en versterken van de bekkenbodemspieren.

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Sterk, soepel en klachtenvrij. Unlock het potentieel van jouw lijf in deze geavanceerde mobility training!

Yin Yoga is een rustige, meditatieve, intense vorm van yoga. Het stimuleert de dieper gelegen weefsels, meridianen en organen.

SPRINT is geen gewone spinning workout, maar een high intensity interval training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike.

Een low-impact les vol variatie! De ene keer wordt tijdens de warming-up gebruik gemaakt van de steps, de andere keer gebruikt u hierbij de dynabands.

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om even te ontsnappen uit de hectiek van alledag.

De populaire dans groepsles op Zuid-Amerikaanse muziek. De calorieën branden er ritmisch vanaf terwijl je danst  én plezier maakt!

Sh’bam is een laagdrempelige dance workout. Tijdens de drie kwartier durende les nemen wij je mee op een muzikale reis langs hippe songs.

Salsation is dé nieuwe Latin dansworkout. Deze spetterende training combineert functionele training met zwoele Latin dansbewegingen. 

The Journey geeft een compleet nieuwe dimensie aan indoor fietsen! Op een groot scherm fiets je door verbluffende virtuele werelden. Van besneeuwde bergtoppen, tot verbluffende onderwaterwerelden. 

Je lichaam en adem leren beheersen, zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga.

Hatha Yoga is de perfecte combinatie van kracht en ontspanning.

Ontdek de leuke en uitdagende groepslessen in onze sportschool vlak bij Delft

De groepslessen in onze sportschool in Den Hoorn, in de buurt van Delft, zijn gevarieerd, uitdagend, avontuurlijk én gezellig. Samen met een groep fanatiekelingen volg je de instructies van één van onze gepassioneerde instructeurs. De combinatie van de opzwepende muziek, de sportfanaten om je heen en de motiverende instructeur zorgt ervoor dat je iedere keer tot het uiterste gaat. Met ruim 150 verschillende groepslessen vind je in onze sportschool nabij Delft altijd een les die bij je past. Wat dacht je bijvoorbeeld van groepslessen pilates of onze populaire spinninglessen? Je kunt je zelfs inschrijven voor een zwangerschapscursus, waarbij we zwangerschapsgym gaan beoefenen. Check het actuele rooster en schrijf je in voor een les naar keuze.

Schrijf je in en word fitter en sterker dankzij onze groepslessen

Bij Sportcenter Allround halen we alles uit de kast om jou trots en voldaan naar huis te laten gaan. Woon je in Den Hoorn, Delft of de gemeente Westland en zoek je een sportschool met uitdagende groepslessen? Wacht niet langer en schrijf je in! Voor vragen over onze diensten bel je naar 015 – 2578924 of stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.