Sporten bij Sportcenter Allround

Sportcenter Allround biedt met meer dan 150 groepslessen per week het grootste aanbod in de regio. Heerlijk swingen op een Zumba les, tot het uiterste gaan bij BodyAttack of juist ontspannen met Yoga. Er is keus genoeg en altijd een les die bij jou past. Wil je één of meerdere lessen uitproberen, start dan met een gratis proefweek.

Buiten sporten

Weer of geen weer, buiten sporten is altijd lekker! Sportcenter Allround biedt tal van verschillende buitenactiviteiten op verschillende niveaus.

Personal training

Wil je trainen met meer effect in minder tijd, heb je een ultiem doel of ben je op­ zoek naar die stok achter de deur? Dan is personal training iets voor jou.

Zin in een potje Padel? Dan ben je bij Allround aan het goede adres. Vier officiële wedstrijdbanen staan voor je klaar. Reserveer nu!

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.