Sporten bij Sportcenter Allround

Sportcenter Allround biedt met meer dan 150 groepslessen per week het grootste aanbod in de regio. Heerlijk swingen op een Zumba les, tot het uiterste gaan bij BodyAttack of juist ontspannen met Yoga. Er is keus genoeg en altijd een les die bij jou past. Wil je één of meerdere lessen uitproberen, start dan met een gratis proefweek.

Buiten sporten

Weer of geen weer, buiten sporten is altijd lekker! Sportcenter Allround biedt tal van verschillende buitenactiviteiten op verschillende niveaus.

Personal training

Wil je trainen met meer effect in minder tijd, heb je een ultiem doel of ben je op­ zoek naar die stok achter de deur? Dan is personal training iets voor jou.

MamaFit

Een leuke actieve eigentijdse zwangerschapscursus met begeleiding tijdens en na je zwangerschap

Jeugdlessen

Wil jij lekker leren stoeien op een veilige manier of heerlijk bewegen op muziek tijdens de dans workouts dan ben je van harte welkom.

Tennis

Onze tennishal is voorzien van een ondergrond van kunstgravel. Je kunt een baan los huren voor één of meerdere uren en er is geen lidmaatschap vereist.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.