Over Sportcenter Allround

Door onze passie voor bewegen is Sportcenter Allround al ruim 25 jaar een begrip in Den Hoorn, Delft en omgeving.

Samen trainen is veel leuker

Onze sfeervolle sportclub is een ontmoetingsplek waar gezelligheid en uitdaging samenkomen. Haal het beste uit jezelf door samen te sporten in een inspirerende omgeving.

Ontspannen

Sportbar

Na inspanning komt natuurlijk ontspanning! In onze sfeervolle sportbar met terras ben je altijd welkom voor een lekker kopje koffie of thee, een gezonde smoothie of heerlijke proteïne shake om bij te komen. En geniet nog even na.  

Finse Sauna

Een bezoek aan de sauna zorgt ervoor dat je de drukte van alle dag even vergeet, en dat het daadwerkelijk een ontspannen effect heeft.

We hebben `n Finse sauna, relaxruimte, douche en buitenplaats. Heerlijk voor na het sporten.

 

Altijd begeleiding

Onze fitnessruimte is ingericht voor zowel groepstrainingen als individueel fitness. Je kunt bij ons op elk moment mee doen met een les of training waarbij altijd begeleiding aanwezig is.

Meer dan alleen sporten

Wij blinken uit in het organiseren van activiteiten en evenementen. Gezelligheid en sportiviteit staan hierin centraal. Van een mountainbike tocht in Valkenburg tot gezellig wandelen in de duinen. Lees er alles over in ons blog.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.