BodyFlow

Bodyflow

Ben jij op zoek naar een lekker actieve vorm van Yoga (Yang Yoga)? Ben jij een fan van Bodybalance en wil je werken aan verbetering van je techniek of de meer gevorderde opties leren? Of wil je juist starten met Bodybalance maar eerst de houdingen beter leren kennen? Of ben je geblesseerd en wil je meer ruimte en coaching tijdens je les om de training aan te kunnen passen? Kom dan naar Bodyflow!

Meer vooruitgang

Tijdens deze les werken we vooral met Yogahoudingen, en in mindere mate met pilates en Tai Chi. De bewegingen die we doen zijn in de basis afgestemd op de huidige Bodybalance les. We gebruiken echter niet de choreografie en de muziek. Er is ruimte om vragen te stellen aan de instructeur, voor meer maatwerk en aanpassing/uitdaging daar waar nodig. Zo leren we gedurende een aantal lessen bepaalde houdingen beter beheersen waardoor je steeds meer vooruitgang boekt en meer uit je training haalt. En het geleerde kan je direct tijdens de Bodybalance toepassen. Bodyflow is toegankelijk én uitdagend voor sporters van ieder niveau.

Deze les is op de volgende tijden:

DagLesVanTotRuimte
ZaterdagBody Flow10:1511:15Studio Body & Mind

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.