BODY FLOW

Ben jij op zoek naar een lekker actieve vorm van Yoga (Yang Yoga)? Ben jij een fan van Bodybalance en wil je werken aan verbetering van je techniek of de meer gevorderde opties leren? Of wil je juist starten met Bodybalance maar eerst de houdingen beter leren kennen? Kom dan naar Bodyflow!

Meer Ruimte

Tijdens deze les werken we vooral met Yogahoudingen, en in mindere mate met pilates en Tai Chi. De bewegingen die we doen zijn in de basis afgestemd op de huidige Bodybalance les. We gebruiken echter niet de choreografie en de muziek. Er is ruimte om vragen te stellen aan de instructeur, voor meer maatwerk en aanpassing/uitdaging daar waar nodig. Zo leren we gedurende een aantal lessen bepaalde houdingen beter beheersen waardoor je steeds meer vooruitgang boekt en meer uit je training haalt. En het geleerde kan je direct tijdens de Bodybalance toepassen. Bodyflow is toegankelijk én uitdagend voor sporters van ieder niveau.

TIJDEN

Maandag

-

-

-

-

-

Dinsdag

-

-

-

-

-

Woensdag

-

-

-

-

-

Donderdag

19:30

-

-

-

-

Vrijdag

-

-

-

-

-

Zaterdag

-

-

-

-

-

Zondag

-

-

-

-

-

INSTRUCTEURS

Mylene
Brenda

Lijkt het je leuk om aan deze les mee te doen? Laat je gegevens achter en maak een afspraak om de les gratis uit te proberen!

Les aanmelding BODY FLOW