Les Mills SPRINT

Voor iedereen toegankelijk

Sprint is een 30 minuten durende High Intensity Interval Training (HIIT) op de fiets. De training is ontwikkeld om in relatief korte tijd zoveel mogelijk resultaten te boeken. Sprint is voor iedereen toegankelijk, wat je niveau ook is.

HIIT

Deze workout is specifiek ontworpen als HIIT: een training met spurten van zeer hoge intensiteit, afgewisseld met intervallen van korte rustmomenten. Gedurende een half uur tijd, zit je zo’n 20 minuten op 85 procent van je maximale hartslag. Hierdoor verbetert het cardiovasculaire systeem, neemt het vet percentage af en het spier percentage toe, en verbetert de spierkracht en uithoudingsvermogen. Bovendien verbrand je niet alleen tijdens de les een hoop calorieën, want het karakter en de opbouw van de training zorgen ervoor dat je ná het trainen blijft doorverbranden.

Deze les is op de volgende tijden:

[table id=38 filter=”sprint” /]

Twijfel niet en stap op de fiets!

Twijfel niet en stap op de fiets! Onze trainers staan voor je klaar om JOU te helpen alles uit jezelf te halen!

2 weken gratis fitness

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.