Fietsen in een andere wereld tijdens lessen spinning nabij Delft

Fietsen in een andere wereld tijdens lessen spinning nabij Delft

Wil je bijzondere en uitdagende lessen spinning volgen in een professionele sportschool in de buurt van Delft en Rijswijk? Maak dan kennis met ons spinningprogramma The Journey. The Journey is een indoor cycling programma zoals je het nog nooit hebt meegemaakt. Op een groot scherm fiets je door verbluffende virtuele werelden. Van besneeuwde bergtoppen tot prachtige onderwaterwerelden. The Journey geeft een compleet nieuwe dimensie aan indoor fietsen!

Conditioneel sterker met FTP spinning nabij Delft en Rijswijk

Iedereen kan meedoen aan The Journey spinning in onze sportschool in Den Hoorn, vlak bij Delft en Rijswijk. Je fiets namelijk op jouw eigen FTP-niveau. Dit staat voor Functional Threshold Power, oftewel je Anaerobe Drempel Vermogen. Dat is het vermogen in watt of W/kg dat jij 60 minuten vol kunt houden. Hoe hoger dat vermogen, hoe sterker je bent op de fiets. Het hele programma van The Journey is ervoor gemaakt om jou conditioneel sterker te maken en uit te dagen.

Wil je het een keertje ervaren of een van onze andere groepslessen volgen? Meld je hieronder aan voor jouw gratis weekpas!

Zet de eerste stap naar een fit lichaam en schrijf je in

Sportcenter Allround is een sportschool in Den Hoorn, vlak bij Delft en Rijswijk, waarbij je groepslessen als spinning, zumba en yoga kunt volgen. Maar ook als je op zoek bent naar een toegewijde personal trainer ben je hier op de juiste plek. Welke training je voorkeur ook heeft: je bent van harte welkom bij de op één na beste sportschool van Nederland! Schrijf je in en start jouw reis naar een fit lichaam. Heb je vragen? Bel naar 015 – 2578924, stuur een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul het contactformulier in. Wij staan graag voor je klaar.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.