Les Mills: BARRE

Ballet geïnspireerde training

Door verschillende uitdagende elementen uit deze kunstvorm toe te passen, wordt het lichaam op een gracieuze maar zeer effectieve manier aan het werk gezet. Moves uit de yoga en Pilates komen ook voorbij tijdens deze sierlijke training.

Leuke nieuwe manier van trainen

BARRE: het is misschien we de sierlijkste manier om in shape te komen en blijven. De training is voor iedereen geschikt en ervaring is niet nodig. Dus als jij op zoek bent naar een leuke nieuwe manier van trainen en soepel bewegen, dan zul je BARRE geweldig vinden!

Stevige workout

BARRE  is een stevige workoutmaar heeft een lage impact op de gewrichten. De les is vooral gericht op het versterken van been- en bilspieren en de core. Er wordt vooral gewerkt met het eigen lichaamsgewicht, maar ook kleine gewichtjes kunnen de revue passeren om de oefeningen nog uitdagender te maken.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.