LET OP: MAMAFIT STOPT! Helaas zijn er momenteel geen nieuwe aanmeldingen meer mogelijk.

Zwangerschapsgym nabij Delft, Een leuke actieve eigentijdse zwangerschapscursus met begeleiding tijdens en na je zwangerschap.

Zwangerschapsgym nabij Delft

MamaFit is een leuke, actieve en eigentijdse zwangerschapscursus, inclusief zwangerschapsgym, bij onze sportschool in de regio Delft en Westland. Onze professionele en gepassioneerde instructeurs begeleiden je tijdens en na je zwangerschap. Met behulp van effectieve oefeningen krijg je je body en mind meer in balans. Op die manier helpen onze cursus je mentaal en fysiek voorbereiden op de bevalling.

395A1485

Fit blijven tijdens en na je zwangerschap met onze zwangerschapsgym nabij Delft

Wil je fit blijven tijdens de zwangerschap, je optimaal voorbereiden op je bevalling en zo goed mogelijk herstellen na je bevalling? Dan is deze cursus écht iets voor jou! Je profiteert van vele voordelen wanneer je lessen zwangerschapsgym volgt in onze sportschool in Den Hoorn, vlak bij Delft en de gemeente Westland. Dankzij de cursus voel je je fysiek en mentaal sterker tijdens je zwangerschap.

Wat houdt de cursus in?

 • Wekelijkse zwangerschapsgym van 60 minuten in groepsverband, in onze sportschool nabij Delft. We sporten elke woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur.
 • Spierversterkende en conditionele oefeningen vanaf de start van de zwangerschap (vanaf 22- 24 weken) tot de uitgerekende datum.
 • Een positieve en actieve benadering van de zwangerschap.
 • 10 sportlessen en 2 theorielessen (waaronder 1 met partner) tijdens de zwangerschap en 6 sportlessen en 1 theorieles na de bevalling.
 • Terugkomdag met alle mama’s en baby’s. Een leuke ochtend met een hapje, drankje, even gezellig bijkletsen en natuurlijk elkaars baby’s bewonderen!

Dit levert MamaFit je straks op!

 • Fit en energiek je zwangerschapsmaanden door
 • Minder last van zwangerschapskwaaltjes
 • Een getraind lichaam helpt je bij de bevalling
 • Een voorspoedig herstel na je bevalling
 • Na de bevalling snel weer in vorm
 • Contact met andere actieve zwangere vrouwen

Kosten cursus MamaFit

De kosten van de cursus zijn €203,95. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de cursus. Informeer dus bij de zorgverzekeraar! MamaFit stuurt na betaling een factuur toe die je vervolgens kan indienen.

Ga voor een goede voorbereiding op je bevalling en schrijf je in

Sportcenter Allround is een toegankelijke sportschool met toewijding aan haar klanten. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen in onze sportschool nabij Delft en Westland kan sporten, ook zwangere vrouwen, hebben we een zwangerschapscursus met zwangerschapsgym toegevoegd aan ons sportaanbod. Ben je zwanger en wil je graag mentaal en fysiek fit blijven? Schrijf je in en ervaar de professionaliteit en gezelligheid van onze sportschool. Voor meer informatie bel je naar 015 – 2578924, stuur je een e-mail naar info@sportcenterallround.nl of vul je het contactformulier in.

"Om anderen te kunnen bewegen, moet jezelf bewogen zijn. Dat is Allround waar iedereen zich voor 100% inzet. Een top Sportcenter waar ik me heel erg thuis voel."
Rianne
Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 107 beoordelingen