Groepslessen

Ga tot het uiterste in de Grit, plezier en swingen tijdens de Zumba of juist tot rust komen in de yoga. Sportcenter Allround biedt met meer dan 150 groepslessen per week voor iedereen wat wils.

Les Mills RPM

RPM is dé spinning-les bij uitstek. RPM is een indoor cycling-les op het ritme van motiverende muziek.

CC30

Een opzwepende 30 minuten les op muziek waarbij gewerkt wordt met crosstrainers, eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en een tube.

BODYATTACK

Een high energy intervaltraining op basis van eenvoudige bewegingen. Het resultaat is een hogere calorieverbranding, snellere conditieverbetering en meer afwisseling.

BODYJAM

BODYJAM bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt.

CROSS BOXING

Cross Boxing is een perfecte mix van Fitness en Boksen. Het is de les om fun te beleven en lekker pittig bezig te zijn.

PINK BOXING

Deze bijzondere les speciaal gericht op de boksende dames vind je alleen bij Allround! Trek de bokshandschoenen aan en daag jezelf uit!

GRIT Series

GRIT Series is het beste van de GRIT high-intensity intervaltrainingen van Les Mills. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! 

BODYPUMP

Een super uitdagende vorm van krachttraining. Resultaat: een uitgebalanceerde training voor de juiste lichaamshouding en sterke, strakke spieren. Be somebody…. BODYPUMP

CXWORX

Een 30 minuten durende core workout die zorgt voor sterke rompspieren en een goede lichaamshouding, wat een positief effect heeft op de lichamelijke gezondheid.

50+ FIT

50+ Fit is speciaal voor onze oudere doelgroep die vitaal willen blijven. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de intensiteit van de les.

Ben jij op zoek naar een lekker actieve vorm van Yoga (Yang Yoga)? Of wil je juist starten met Bodybalance maar eerst de houdingen beter leren kennen? Probeer dan Bodyflow!

BODYBALANCE

De Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

PILATES

Een trainingsmethode die veel aandacht besteed aan ademhaling, het sterk maken van buik- en rugspieren en versterken van de bekkenbodemspieren.

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Sterk, soepel en klachtenvrij. Unlock het potentieel van jouw lijf in deze geavanceerde mobility training!

YIN YOGA

Yin Yoga is een rustige, meditatieve, intense vorm van yoga. Het stimuleert de dieper gelegen weefsels, meridianen en organen.

Les Mills SPRINT

SPRINT is geen gewone spinning workout, maar een high intensity interval training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike.

TOTAL WORKOUT

Een low-impact les vol variatie! De ene keer wordt tijdens de warming-up gebruik gemaakt van de steps, de andere keer gebruikt u hierbij de dynabands.

BARRE

Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles; een workout van 30 minuten ontwikkeld om even te ontsnappen uit de hectiek van alledag.

ZUMBA®

De populaire dans groepsles op Zuid-Amerikaanse muziek. De calorieën branden er ritmisch vanaf terwijl je danst  én plezier maakt!

SH'Bam

Sh’bam is een laagdrempelige dance workout. Tijdens de drie kwartier durende les nemen wij je mee op een muzikale reis langs hippe songs.

SALSATION

Salsation is dé nieuwe Latin dansworkout. Deze spetterende training combineert functionele training met zwoele Latin dansbewegingen. 

Spinning: The Journey

The Journey geeft een compleet nieuwe dimensie aan indoor fietsen! Op een groot scherm fiets je door verbluffende virtuele werelden. Van besneeuwde bergtoppen, tot verbluffende onderwaterwerelden. 

Qi Yoga

Qi yoga is een Oosterse bewegingsvorm, die erop gericht is om je levenskracht (Qi) te versterken en vrij te laten stromen. Vind jouw balans en ontspanning in deze rustgevende les!

Gratis weekpas

Als fit zijn of bewegen belangrijk voor je is. En je zoekt een enthousiast team. We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Vraag een gratis proefweek aan.

Share This
Scroll naar top