Groepsfitness

Fitnessen met elkaar is veel leuker dan alleen. Daarom zijn er naast de mogelijkheid om individueel te sporten, ook vele mogelijkheden om fitness in groepsverband te doe

Verschillende fitness mogelijkheden

In onze zelfontwikkelde lessen kan iedereen op zijn of haar niveau een training volgen. Ervaring leert dat het én leuker én uitdagender wordt.

START TO TRAIN

Start to Train is een les van 45 minuten waarbij nog niet zo ervaren sporters werken om hun techniek, conditie en spierkracht te verbeteren.

CIRCUIT

Tijdens deze 45 minuten durende les maken de deelnemers gebruik van conventionele fitnessapparaten die de grote spiergroepen van het lichaam trainen.

CIRCUIT ADVANCED

De Next level Circuit training! In deze uitdagende variant van de populaire Circuit les, word je uitgedaagd om nóg meer uit je lichaam te halen. 

STRENGTH & POWER

Een geheel nieuw krachttrainingsprogramma op onze nieuwe Keiser-apparatuur. Een krachttraining onder begeleiding van fitesscoaches. 

POWER ROW

Zin om jezelf even helemaal te laten gaan? Power Row is een loodzware training, die roeien combineert met krachttraining. 

ABS/CORE

Tijdens de Abs/Core train je je rompspieren, word je hele lichaam sterker en je krijgt er een goede houding. Dit vermindert aanzienlijk rugklachten.

HIIT

Een high intensity intervaltraining van 30 minuten waarbij je door veel spiergroepen tegelijk te trainen enorm veel calorieën verbrand.

POWER CARDIO

Powercardio is dé Allround training waarbij het vergroten van de algehele performance van het lichaam centraal staat. 

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.