ALLE GROEPS FITNESS

Hieronder zie je al onze groepsfitness onder ingedeeld per ruimte. Klik op “Meer…” voor een beknopte omschrijving, of klik op de naam van de training om naar de volledige pagina van de les te gaan . 

  • Benieuwd naar de ruimte waarin de training gegeven wordt? Klik op de naam van de studio, of surf naar ONZE STUDIO’S. Je kunt daar ook zien welke trainers je hier kunt vinden.
  • Per trainer bekijken welke lessen hij of zij geeft? Ontdek ONS TEAM.
  • Alle groepsfitness gesorteerd op intensiteit en type? KLIK HIER
  • Wil je advies, of kom je er niet uit?  We staan voor je klaar!

TOTAL FIT is een les van 45 minuten waarbij nog niet zo ervaren sporters werken om hun techniek, conditie en spierkracht te verbeteren.

Tijdens de Abs/Core train je je rompspieren, word je hele lichaam sterker en je krijgt er een goede houding. Dit vermindert aanzienlijk rugklachten.

Cross Boxing is een perfecte mix van Fitness en Boksen. Het is de les om fun te beleven en lekker pittig bezig te zijn.

Deze bijzondere les speciaal gericht op de boksende dames vind je alleen bij Allround! Trek de bokshandschoenen aan en daag jezelf uit!

Een high intensity intervaltraining van 30 minuten waarbij je door veel spiergroepen tegelijk te trainen enorm veel calorieën verbrand.

Zin om jezelf even helemaal te laten gaan? Power Row is een loodzware training, die roeien combineert met krachttraining. 

Senior Fit is speciaal voor onze oudere doelgroep. Met een prettige intensiteit is dit de perfecte instapsles!

Een opzwepende 30 minuten les op muziek waarbij gewerkt wordt met crosstrainers, eigen lichaamsgewicht, losse gewichten en een tube.

De populaire dans groepsles op Zuid-Amerikaanse muziek. De calorieën branden er ritmisch vanaf terwijl je danst  én plezier maakt!

Sh’bam is een laagdrempelige dance workout. Tijdens de drie kwartier durende les nemen wij je mee op een muzikale reis langs hippe songs.

Salsation is dé nieuwe Latin dansworkout. Deze spetterende training combineert functionele training met zwoele Latin dansbewegingen. 

Een leuke en uitdagende vorm van krachttraining op muziek. Be somebody!

Een high energy intervaltraining. Het resultaat is een hogere calorieverbranding, snellere conditieverbetering en meer afwisseling.

GRIT Series is het beste van de GRIT high-intensity intervaltrainingen van Les Mills. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! 

Een 30 minuten durende core workout die zorgt voor sterke rompspieren en een goede lichaamshouding

Een trainingsmethode die veel aandacht besteed aan ademhaling, het sterk maken van buik- en rugspieren en versterken van de bekkenbodemspieren.

Ieder lichaam is gemaakt om te bewegen. Sterk, soepel en klachtenvrij. Unlock het potentieel van jouw lijf in deze geavanceerde mobility training!

Yin Yoga is een rustige, meditatieve, intense vorm van yoga. Het stimuleert de dieper gelegen weefsels, meridianen en organen.

De Yoga, Tai Chi, Pilates workout waarbij je flexibiliteit en kracht opbouwt en je een gevoel krijgt van rust en kalmte.

Ben jij op zoek naar een lekker actieve vorm van Yoga (Yang Yoga)? Of wil je juist starten met Bodybalance maar eerst de houdingen beter leren kennen? Probeer dan Bodyflow!

Je lichaam en adem leren beheersen, zijn de belangrijkste pijlers van Hatha yoga.

Hatha Yoga is de perfecte combinatie van kracht en ontspanning.

CIRCUIT

Tijdens deze laagdrempelige training ontdek je met hulp van onze Keiser-apparatuur dat je meer kan dan je dacht!

Een gevorderde fullbody krachttraining op onze nieuwe Keiser-apparatuur.

SPRINT is geen gewone spinning workout, maar een high intensity interval training (HIIT) van 30 minuten op een indoor bike.

RPM is dé spinning-les bij uitstek. RPM is een indoor cycling-les op het ritme van motiverende muziek.

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.