Abs & Core

Ontwikkelen en beheersen van een sterke core

Abs & Core is een complete training waar het ontwikkelen en beheersen van een sterke core, prioriteit heeft. De training is geschikt voor ieder niveau.

Aan de basis van een sterk lichaam, staat een sterke core. In het verleden werd nog weleens gedacht dat je hiervoor simpelweg een heleboel crunches moest doen. Maar voor een goed ontwikkelde core is meer nodig dan dat.

hiit4

De echte kracht van het lichaam

Vrijwel alle spieren die rondom de romp, heupen, en ruggengraat liggen, moeten worden getraind om de echte kracht van het lichaam te unlocken. Denk behalve de buikspieren bijvoorbeeld aan de billen, hamstrings, rugspieren,bovenbeenspieren en zelfs de schouders!

Abs & Core brengt jouw lichaam tot een nieuw niveau!

Tijdens Abs & Core komen al deze belangrijke onderdelen in een half uur tijd voorbij. We werken aan de kracht, bewegelijkheid maar daarnaast vooral aan de beheersing van de belangrijkste spieren en gewrichten die met de kern van je lichaam te maken hebben. Onder professionele begeleiding leer je in een rustig tempo alles over het benutten en beheersen van het potentieel van de complete core.

Of je nou beginner bent, of doorgewinterde sporter: Abs & Core brengt jouw lichaam tot een nieuw niveau!

Gratis weekpas

Is fit zijn en bewegen belangrijk voor je en zoek je daarvoor een enthousiast team? We nodigen je graag uit om ons te leren kennen. Meld je hier aan om gratis onze sportschool in Den Hoorn (nabij Delft en Westland) te testen, waaronder onze lessen pilates.