Tabee 2022, Proost!

-door Marc Bonte

Alweer een jaar voorbij, dus tijd voor de gebruikelijke oudejaars conference. Nou ja, gebruikelijk… Zo normaal is het eigenlijk niet, wat er in een jaar bij Allround gebeurt.

Het ligt nog in mijn recente geheugen dat we lockdown na lockdown te voorduren kregen, en we door wind en weer er buiten het beste van maakten. Wat een contrast met dit jaar, waar onze club sterker dan ooit uit de corona-periode verrees, met geweldige ontwikkelingen op sportief gebied als resultaat.

Bij Allround blijven we altijd ontwikkelen, dat zijn jullie van ons gewend. Wat de situatie ook is, we zullen er altijd alles aan doen om onze leden de beste sportieve faciliteiten te bieden. Om te inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

En als ik eraan terug denk hoe jullie als leden met ons de laatste jaren hebben beleefd, roept dat toch wel een heel bijzonder gevoel bij me op. Het doet me dan ook een groot plezier om even terug te blikken naar de gebeurtenissen van dit fantastische jaar.

Padel

Onmogelijk te missen: de verbouwing van de nieuwe hal waar jarenlang vier tennisbanen de dienst uitmaakten. Het vaalrood heeft plaatsgemaakt voor strak  grijs en blauw. Fitness Only, Allround Fysiocenter en Padel:alles onder één dak, in een prachtig jasje. 

De prachtige banen worden inmiddels volop bespeeld. Van jong tot oud, van beginner tot expert, iedereen geniet zichtbaar van het razend populaire spelletje. Wat we veel horen van de meer ervaren Padeler, is dat dit hele fijne banen zijn om op de spelen. De kwalitatieve ondergrond en ruime opzet met de gezellige lounge gedeeltes eromheen dragen hier aan bij. We zijn er erg trots op.  

En wist je dat je als Allround lid geniet van veel voordelen, waaronder korting op de reserveringskosten? We hebben inmiddels zelfs een Allround Padel appgroep. Dus lijkt het jou leuk om eens een balletje te slaan, maar mis je spelers?  Meld je op whatsapp eenvoudig aan via deze link. Lijkt het je leuk om eens met vrienden collega’s te spelen, of zoek je naar andere informatie? Stuur gerust een mailtje naar info@allroundpadelclub.nl of schiet één van onze medewerkers aan. We helpen je graag verder. 

Fysiocenter Allround

Ook de huisvesting van de nieuwe fysio ruimtes en de bijbehorende oefenruimte is iets waar we erg blij mee zijn. Bij zo’n mooie plek hoort natuurlijk ook een kwalitatieve staf. En hoe leuk is het dat we onze eigen Kelvin hebben zien ontwikkelen van trainer naar fysiotherapeut. Samen met Pedro, Wendy, Bas en in de toekomst wellicht Saskia vormt hij Fysiocenter Allround, onder de paraplu van T.I.M fysio. 

Fitness Only

De vernieuwde Fitness Only is met 900 vierkante meter (voorheen 600) een waar paradijs aan vrije fitness mogelijkheden.  De 70 kracht stations, 22 cardio machines en overvloed aan vrije trainingsruimte, bieden alle mogelijkheden die je kan bedenken. Ideaal om lekker zelf aan de slag te gaan, of onder begeleiding van een personal trainer aan jouw specifieke doel te weken. Onze app(iPhone / Android)  met meer dan 400 trainingsprogramma’s biedt ondersteuning om met de beste programma’s aan de slag te gaan. 

En om vast een tipje van de sluier op te lichten voor de plannen voor 2023: medio maart verwachten we een goednieuwe lijn krachtapparatuur.

Nieuwe lessen en trainers

Trainer Shamangi

Dit jaar hebben een aantal nieuwe toplessen een vaste plek op het rooster gekregen.
SCLPTCYCLE is een nieuw fitnessconcept op de fiets en feestelijk wordt ontvangen. We zijn druk bezig dit gave programma op korte termijn verder uit te breiden. Met XCORE hebben we nog een gave core training in huis gehaald. En voor de krachtsporter hebben we met STRONGER een loodzwaar, maar effectief programma ontwikkeld. Je moet niet bang zijn voor een beetje spierpijn. Doe jij een keer mee aan één van deze nieuwe lessen?

Ook hebben we vier nieuwe toptrainers in de club: Josette (yoga), Shamangi (Xcore en sclptcycle), Cheryl (Xcore) en Chabeli (bodypump). We zijn super blij met onze nieuwe aanwinsten!

Vytal voedingsbegeleiding

Dit jaar hebben we met VYTAL een geheel nieuw voedingsprogramma gelanceerd. Aankomen, afvallen of inspiratie op doen: het kan allemaal. De app heeft ongekend veel mogelijkheden en is te gebruiken met of zonder coach. Lees HIER meer of vraag de medewerkers naar de mogelijkheden.

Uitbreiding Crossboxing Kids

Het animo voor Crossboxing Kids was dit jaar niet te stuiten. Zodoende dat trainer Anouk een extra lesdag op haar programma kreeg.  Met het Crossboxing Kids & Teens lidmaatschap, leren de jongelingen op een speelse manier boksen, en worden ze tegelijkertijd uitgedaagd om lekker in beweging te blijven. Op de woensdag en tegenwoordig ook op de maandagmiddag special lessen voor de jongeren. Op een speelse en leerzame manier in beweging zijn, zonder fysiek contact. 

De Allround App en vernieuwde website

Sportcenter Allround heeft dit jaar een eigen app gekregen met een hoop toffe en handige functies. 

Het reserveren van je les, losse trainingsprogramma’s, registreren van je lifestyle en nog veel meer: je doet het anno 2022 allemaal vanaf je telefoon. Om je meer wegwijs te maken in het programma, hebben we een speciale rubriek  wistjedatjes over de app. En wist je dat je heel wat trainingen kunt volgen via je telefoon? Alles over trainingen via de app lees je HIER! 

Achter de schermen wordt er ook hard gewerkt om de website zo gebruiksvriendelijk te maken. Met een volledige nieuwe layout is dat zeker goed gelukt. Voor het nieuwe jaar hebben we al een hoop nieuwe plannen. Hou het dus in de gaten! Surf gerust eens door ons digitale sportparadijs! 

Evenementen

Dit jaar hadden we weer een tal van evenementen op het programma staan. Het is alweer een tijd geleden, maar wat te denken van de Mega Release? 100 Minuten knallen met 7 verschillende trainingen. 

Ook dit jaar voor het eerst georganiseerd: de Allround pubquiz. Dit brein festijn komt absoluut weer terug in 2023. En wat was het geweldig om ouder en kind samen aan het sporten te zien, tijdens de Ouder en Kind -dag.

En wat te denken van de open dag, waar we de nieuwe hal feestelijk inluidden, de gezelligheid van De Mediterraanse avond, en de heerlijk frisse neuzen tijdens de outdoordag? En natuurlijk niet te vergeten: de TOP2000!

Ons motto “Allround is meer de alleen sporten” gaat wat betreft de evenementen agenda van harte op. We zijn al druk met de invulling van 2023. Neem HIER een kijkje wat voor evenementen er voor 2023 op het programma staan.

Hyrox

De populariteit van et grootste fitness evenement in Nederland, is bij Allround duidelijk voelbaar. Dit jaar verschenen we met maar liefst 24 Allrounders aan de start van de derde editie in de RAI Amsterdam, en werden we officieel partner van de Hyrox-organisatie.

Het mooie van de Hyrox is dat het dusdanig is ingericht dat iedereen mee kan doen. Of je nou jong of oud bent, weinig getraind hebt of in supervorm verkeert. Met de wekelijkse Hyrox-trainingen helpen we je graag op weg. In het nieuwe jaar breiden we onze trainingsmogelijkheden voor de Hyrox verder uit.

Ik kan nog wel even doorgaan met terugblikken, maar ik kan me zo voorstellen dat de welverdiende champagne en oliebollen inmiddels ook erg aantrekkelijk beginnen te worden. Al met al kunnen we terugkijken naar prachtig een bewogen jaar. En dat sluit perfect aan bij ons gezamenlijke credo, welk jaar het ook is:

Bij Allround blijven we altijd in beweging.

PROOST!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *