Terugblikken op de Open dag

De officiële opening van de nieuwe sporthal stond zaterdag 24 september dikgedrukt in onze agenda. De nieuwe sporthal faciliteert Allround Padel club met 4 spiksplinternieuwe Padel banen, Fysiocenter Allround met twee behandelkamers, en maar liefst 900 m2 fitness.

Allround Padel Club

Rond de klok van 11.30 uur stroomden de eerste enthousiastelingen binnen. Eerst werd er tijd vrijgemaakt voor de officiële opening door de wethouder van Sport van Midden Delfland. Na het doorknippen van het rode lintje werd de eerste rally door de wethouder zelf gespeeld.

Op de Padel banen stond elk uur een clinic gepland voor 16 deelnemers. Voorafgaand aan elk uur kregen de deelnemers een korte demo en uitleg van het spelletje waarna de deelnemers zelf aan de bak mochten. In totaal 80 deelnemers hebben mogen proeven van deze geweldige activiteit welke de snelst groeiende sport te wereld is. Het enthousiasme en de belangstelling waren in de aanloop al duidelijk, want de inschrijvingen zaten binnen een paar dagen vol!

Fysiocenter Allround

Ook bij Fysiocenter Allround was het open huis. De gehele dag kon je vrijblijvend langskomen om informatie te krijgen over van alles en nog wat. Er werd gekeken naar pijntjes en of blessures, en geïnteresseerden voelden onze fysio’s aan de tand over van alles en nog wat. Van te voren kon ook nog worden aangemeld voor meten is weten. Hierin werd gekeken naar de belastbaarheid van je lichaam en kreeg je direct je sportadvies.

Fitness Only

Ook voor de fitness was er grote interesse. Veel leden die voornamelijk lessen volgen waren toch wel heel nieuwsgierig wat er allemaal is gebeurd in de nieuwe hal. Met een hoop nieuwe apparatuur en veel extra vierkante meters is het een paradijs voor de individuele sporter.

Al met al was de open dag het toefje op de taart van alle werkzaamheden van de afgelopen maanden. We zijn enorm trots op het resultaat, en dolblij om jullie in de nieuwe hal te ontvangen!

Wil je meer informatie, hulp bij opstarten, of heb je andere feedback? Laat het ons vooral weten! Op de club, telefonisch of digitaal

Uiteraard blijven we bij Allround altijd doorontwikkelen om onze klanten het beste aan te kunnen blijven bieden. Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je dan HIER in voor onze nieuwsbrief!

En natuurlijk hebben we nog leuk beeldmateriaal!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *