EVENEMENTEN

Agenda

Sportcenter Allround is meer dan alleen sporten. We organiseren geregeld leuke evenementen voor jong en oud. Hieronder zie je wat er op het programma staat!

2023

Pubquiz 2023

18 maart

De enige echte Allround pubquiz! Inmiddels één van de meest naar uitgekeken evenementen van de club. Wint jouw team dit jaar de felbegeerde wisselbokaal? Schrijf je HIER in!

21 april

RPM Spinning tijdens een ware houseparty! Trap je de longen uit het lijf op de vetste beats van een echte Live DJ! Schrijf je HIER in

Outdoor Dag

28 mei

Is outdoorsporten echt jouw ding? Doe dan mee met deze outdoor dag! Verschillende disciplines zullen de revue passeren. Er zit voor iedereen wat bij!

Wijn Yoga

23 juni

Yoga is van nature al erg ontspannend, maar op deze avond gooien we daar een schepje bovenop! Na de succesvolle eerdere editie van wijn yoga belooft ook deze avond een heerlijke proeverij te worden. 

Summer Release Party

1 juli

We rocken er zomers op los met de vetste releases! Meer info volgt!

Ouder en Kind Dag

27 augustus

De ouder en kind dag behoeft geen introductie. Na drie geweldige eerdere editie staan we te popelen op de vierde editie. Stay tuned!

Weight Loss Challenge

4 september

Heb jij een goede vakantie gehad en misschien net even te veel genoten vanal dat lekkers? Geeft niets, want vanaf 4 september starten we met een weight loss challenge!

Halloween Kids Speurtocht

29 oktober

Griezelig op zoek naar het mysterie van Halloween! Meer info volgt!

Oud Hollandse Spelletjes

25 november

Traditionele Hollandse spelletjes staan garant voor Oer Hollandse gezelligheid! Weet jij je ergernis in te houden? 

Spinning Top 2000

26 tm 29 december

Dit event behoeft geen introductie: de Spinnning TOP 2000!!!