Megarelease: Terugblik naar 100 minuten knallen!

Een hele bijzondere avond: 100 minuten sporten met verschillende soorten lessen, met als verrassingselement de sneak preview van de nieuwe workout XCORE. Dit was de Mega Release van vrijdagavond 1 april in de tennishal van Sportcenter Allround!

Anticipatie

Terwijl de laatste light- en soundchecks gedaan werden, meldden de eerste fanatiekelingen zich rond 19u30 bij de ingang. Hier kregen ze meteen een lotnummer waarmee ze kans maakten op een gratis GOODIE BAG. Vol anticipatie stroomde de barruimte vol.

Eindelijk: daar klonk het startsein! Ruim 120 toppers stroomden enthousiast de tennishal binnen waar een mega podium en vette lichtshow klaar stond.

Barre & Bodyjam

Maaike trapte af met BARRE en BODYJAM. De sfeer zat er gelijk goed in en de heupjes kwamen lekker los. Het plezier spatte er vanaf bij de deelnemers. Dat niet iedereen meteen het goede ritme te pakken had, mocht de pret niet drukken.

XCORE

Na de eerste twee trainingen was het tijd voor “XCORE” met Dayana en Joye, die zelf de opleidingen verzorgen voor XCORE, hadden we twee toptrainers in huis Marc en Siem deelden de benodigde grit-buizen uit, en we konden los. Iedereen was laaiend enthousiast en de high fives waren in grote getalen aanwezig.

Vanaf 14 april staat deze uitdagende training vast op het rooster. Donderdag om 18u25 en vrijdag om 19u30. We zijn al druk met puzzelen om deze training verder uit te breiden! Lees hier meer

Prijzenslag

Na de XCORE was het tijd voor de prijzenronde. Er werden vijf grote ballen de zaal ingegooid terwijl de muziek van de Snollebollekes uit de speakers klonk. Als de muziek stopte hield je de bal vast. Ging de muziek weer aan de vlogen de ballen weer door de zaal. Het was een gekkenhuis. Uiteindelijk hadden vijf personen een bal. Deze mochten naar het podium komen om een prijs op te halen. De grote prijs was voor Paula van der Harg ‘’3 maanden gratis sporten’’. Paula al sinds het oude Allround een trouw lid van de club dus dat was natuurlijk een hele mooie prijswinnaar.

Core & Grit

Eva en Martijn vervolgden de workout met Les Mills Core en daarna GRIT. Het sportieve echtpaar daagde allereerst de core van de deelnemers flink uit. Met twee tracks werden de buik en billen in vuur en vlam gezet. Hierna was het tijd voor misschien wel één meeste intensieve trainingen op het programma ‘’GRIT’’: de cardio editie om precies te zijn. Petje af voor de trainer en de deelnemers. Wat gingen ze hard.

Attack

Inmiddels was het donker en tijd voor BODYATTACK! Maaike en Anouk zweepten het publiek lekker op. Springen, rennen en vliegen door de tennishal, lekker hoor! Veel deelnemers hadden het zwaar met alweer de 6e workout, maar Maaike en Anouk wisten iedereen te motiveren om nog even vol te houden. Met doorzettingsvermogen en wilskracht kwam iedereen ook door deze training heen. Knap hoor!

BodyBalance

Het slotstuk was voor Mylene, Manon en Brenda met BodyBalance. Een heerlijke afsluiter om tot rust te komen. Toen het eindsignaal klonk was iedereen moe, maar absoluut voldaan.
Uiteraard werden de trainers in het zonnetje gezet met een presentje. Zonder hun was dit geen mega spektakel geworden. Tot slot worden de winnende lotnummer omgeroepen die bij Walter en Marc een Goodie Bag konden ophalen. DJ AJEN stond klaar achter de draaitafel voor de afterparty en Bram stond klaar achter de sportbar om iedereen te voorzien van de nodige sportvoeding. Van eiwitshakes, proteïne chips en ons nieuwe sportbier Thrive konden de deelnemers weer op energie komen. Om precies middernacht werd de laatste ronde ingeschonken en konden we weer terug kijken op een geslaagd evenement. Op naar de volgende!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *