Padel: wat is er allemaal mogelijk?

 

De 4 padelbanen kunnen je niet ontgaan zijn. De banen staan in de avonduren en gedurende het weekend goed volgeboekt en we zijn ontzettend blij met deze positieve ontwikkeling voor het centrum.

KOM IN CONTACT MET ANDERE (ALLROUND) PADELLERS
Wil jij vaker padellen dan je vrienden, ben je op zoek naar nieuwe tegenstanders of heeft er iemand van je groepje onverwacht afgezegd? Meld je op whatsapp eenvoudig aan via deze link en sta vandaag nog op die baan! Gaandeweg gaan we verschillende groepen voor de verschillende niveaus maken.

ACTIEPAGINA
Speciaal voor Allround leden heeft de padel afdeling een onlinepagina gemaakt met aanbiedingen en informatie die niet voor iedereen bedoeld is. Hou deze pagina in de gaten!

PADELTRAININGEN 
Wil jij een keer kennismaken met de sport, de trainer(s) of ben je op zoek naar een vast moment in de week padeltraining in een groep? HELLO PADEL ACADEMY is er voor je. Trainers van deze academy trainen het Nederlands Damesteam, de Nederlandse junioren en diverse top 10 koppels van Nederland. Zij trainen frequent op de banen en is echt heel leuk om dit eens te zien. Uiteraard zijn trainers ook enthousiast om met jou aan de slag te gaan. Wil je meer informatie neem even een kijkje op de website .

BEDRIJVEN
Wat we nu al merken is dat het bedrijfsleven inspeelt op padel. Wat 10 jaar geleden hot en happening was met tennis, geldt nu voor padel. Allround Padel Club heeft een aparte pagina met bedrijfsarrangementen. Iets voor jouw bedrijf? Neem een kijkje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *