VYTAL: hét voedingsprogramma van Allround

Met trots presenteren we het nieuwste voedingsprogramma van Allround: VYTAL. Vytal is de meest complete voedingsapp ooit, en onze coaches staan te popelen om met de eerste enthousiaste leden aan de slag te gaan. 

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Wil jij een perfecte start maken na de vakantie? Vraag dan een gratis advies gesprek aan met één van onze medewerkers aan, of  

Het programma

We kijken samen met jou wat het beste bij je past, en stellen je optimale eetschema samen. We starten met een intake. In de intake kun je zelf aangeven hoeveel eetmomenten je per dag wil, hoe gevarieerd je wil eten en kun je allergieën en intoleranties aangeven. We gaan vervolgens voor minimaal 8 weken met je aan de slag om te werken aan je ultieme doelstelling. 

Kies uit 1500+ recepten

Dagelijks staan er maaltijden voor je klaar gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen. Zin in iets anders? Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar, of zoek zelf in het receptenoverzicht naar een maaltijd waar je zin in hebt!

Elke maaltijd heeft een duidelijk recept met ingrediëntenlijst, bereidingswijze en een overzicht van 28 voedingswaarden. Bereid je meerdere porties of kook je voor meerdere personen? Geen probleem! Pas eenvoudig het aantal porties en de portiegroottes aan.

Plannen is eenvoudig, je kunt bij je dagmenu 10 dagen vooruitkijken. Selecteer voor welke dagen je boodschappen wil doen en voeg eventueel extra ingrediënten toe die je nodig hebt.

Meld je aan en begin meteen met afvallen!

Onze coaches staan voor je klaar. Laat je gegevens achter, en we nemen meteen contact met je op voor een adviesgesprek!

Informatie avond

Wil je meer weten over VYTAL? Kom dan naar de informatieavond op vrijdag 2 september om 20:00 uur. Meld je hieronder aan! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *