Ouder & Kind dag 2022: wat was het weer leuk!

Zondag 28 augustus was het weer tijd voor de jaarlijkse Ouder en Kind dag bij Sportcenter Allround! Het is elk jaar een dag waar we met z’n allen naar uitkijken; zowel ouders, kinderen en natuurlijk team Allround. En aan alle blije gezichten te oordelen, was het weer een zeer geslaagde dag.

Tussen 12.00 en 17.00 uur was er van alles te doen. De eerste Padel Clincs, de eerste expeditie Robinson en er is een echte Tiktok video opgenomen. Uiteraard waren onze vaste activiteiten Boksen, bootcamp en de spelenkermis van de partij.

Vanaf 11.30 uur meldden de eerste enthousiastelingen zich aan voor de eerste activiteit en het ophalen van de spelenkaart. Sommigen durfden het zelfs aan om twee activiteiten te doen. 

Expeditie Robinson

Buitenspeelbaas Dirk mocht om 12.00 uur aftrappen met Expeditie Robinson. Vier teams gingen de strijd met elkaar aan. Bij elk onderdeel waren punten te behalen. Uiteraard mocht vuur maken niet ontbreken. Was het vuur aan dan mocht begonnen worden met het bouwen van de katapult. Deze was uiteindelijk weer nodig om punten te gaan scoren. Met de katapult werden tennisballen afgeschoten. Tennisbal gevangen, 1 punt. Daarnaast bouwden de deelnemers een bamboe toren, voltrokken ze een waterrace en gingen ze als laatste de strijd aan met een potje ouderwets touwtrekken. Buitenspeelbaas Dirk organiseert geregeld leuke outdoor activiteiten voor ouders en kinderen. Klik HIER voor meer informatie hierover.

Tik Tok

Om 12.30 uur nam Cathelijne enthousiaste kinderen onder haar hoede om een echte tiktok dans op te nemen. En niet zo maar 1, maar een silent disco TikTok video. Uiteraard is deze te vinden om onze tiktok pagina van Allround. Uiteraard hebben we deze ook beschikbaar gesteld op ons youtube kanaal. Cathelijne was in ieder geval super trots op de kinderen en het eindresultaat. Klik op één van de links hieronder om de video te zien! (Als je geen Tik Tok op je telefoon hebt, klik dan op Youtube)

Tiktok  / Youtube

Padel

Zondag werd voor het eerst gebruik gemaakt van de padel banen. Onder begeleiding van een ervaren trainer konden maximaal 8 deelnemers per half uur deelnemen aan een clinic. Het was leuk om te zien dat er in zo’n korte tijd al echt gespeeld werd.

Crossboxing en Bootcamp: wat een animo!

Omdat er dit jaar zo veel animo was, hadden we maar liefst DRIE bootcamps en DRIE Crossboxing lessen op het programma! Patrick nam dit jaar het boksen voor zijn rekening. Het plezier spatte er vanaf, maar er werd ook zeker hard gewerkt. Een leuke combinatie werd op een speelse manier aangeleerd waarin de nodige sprintjes werden getrokken. En uiteraard mochten ook dit jaar de burpees niet ontbreken. Ook hadden we hele stoere ouders en kinderen bij de bootcamp, Met touwen, banden en ballen werd er ook hier bij Siem flink gezweet. Dit zal de nodige spierpijn opgeleverd hebben.

En dan natuurlijk nog de spelenkermis. Schminken, springkussen en leuke spelletjes waren hier te doen. Op de spelenkaart werden de onderdelen afgetekend en de score bijgehouden. Na afloop kon de spelenkaart worden ingeleverd voor een echte Ouder en kind dag medaille.

Wij kijken weer terug op een super geslaagd evenement. Uiteraard staat de nieuwe datum al gepland voor 2023.

SAVE THE DATE: 27 AUGUSTUS

Tot volgend jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *