Marc’s Nieuwjaarsconference 2023/2024

Weer een jaar met ongelooflijk veel ontwikkelingen en vernieuwingen in de boeken. Een perfect moment om even te reflecteren op een fantastisch 2023, en vooruit te kijken naar 2024. 

Groepstrainingen

Studio-Allround-LM-Body-Attack-Medium.jpg

In 2023 introduceerden we weer een hoop toffe nieuwe lessen op het rooster. Op de valreep deze maand introduceerde we het BRN, een opzwepende 45-min workout op muziek, waarbij je tot 35% meer calorieën verbrandt door het gebruik van xcore tubes.

Ook is het Body en Mind gedeelte uitgebreid met meer lessen en nieuwe vormen zoals Satyananda en Yin yang yoga. Satyananda is vooral op het soepel maken van de gewrichten gericht. Waarbij het bij de andere vormen meer de focus op de spieren en ademhaling is. De Yin yang is een mooie mix van rustige Yin en krachtige yang.

Stronger

Studio-Power-Hirox-8-Medium.jpg

Extra trots zijn we op Stronger, een krachttraining in groepsverband van eigen bodem. Met deze les wordt je écht sterker door met zwaardere gewichten te trainen dan je bij iedere andere groepsles gewend bent. In zes weken tijd krik je jouw niveau omhoog  met hetzelfde programma, en dan start er weer een nieuwe cyclus. Enige ervaring is hier zeker gewenst. Onze trainers volgden een speciale coachings-trainingsopleiding bij Bram Swinnen (opleider voor professionele sportclubs). Kwaliteit van de training gegarandeerd!

Fitness Only

20231207_111915

De Fitness Only is dit jaar constant doorontwikkeld. De vernieuwde entree zal je vast niet ontgaan zijn, maar dat is slecht de kers op de taart. Qua apparatuur hebben we flink uitgebreid en ge-upgrade. Zo is er onder andere een compleet nieuwe lijn krachtapparatuur erbij gekomen. De plate loaded lijn van het merk Gymleco is ideaal om de overgang van machines naar het trainen met losse gewichten te ervaren. Je hebt de veiligheid van trainen op een apparaat, maar het geeft een heel ander gevoel en trainingsprikkel. 

Bekijk hier ons nieuwe website-segment in het teken van de Fitness Only!

Wellness

20231207_110622

Voor de wellness liefhebbers hebben we de faciliteiten onder handen genomen. Naast de Finse sauna hebben we uitgebreid met een infrarood sauna en compleet vernieuwde buitenruimte. In 2024 gaan we werken met het ijsbad. Deze ijskoude verwennerij heeft veel gezondheidsvoordelen zoals een beter immuunsysteem, verbeterde bloedsomloop, je huid wordt minder droog en je lichaam leert zichzelf beter warm maken. Geen ervaring? Geen probleem! Je kan jezelf laten begeleiden door onze ademcoach Marleen, zodat het een veilige en positieve ervaring oplevert.

Bekijk hier al onze Wellness mogelijkheden!

Evenementen

1

Aan bijzondere evenementen geen gebrek in 2023. Denk aan de Weight loss challenge met totaal 145 kilo vetverlies. Aansluitend hadden we de Gezondheidsdagen, Pubquiz, Dance/trance spinning, Bodybalance 100, Ouder en kind dag, Oktoberfest, Ladies Night en als afsluiter dit jaar de Top 2000 van maar liefst 5 dagen lang. 

Welke activiteit mag voor jou niet ontbreken in 2024? Laat het hieronder in de reacties weten.

Coming up in 2024

Natuurlijk wil ik ook alvast een tipje van de sluier optillen over wat we in 2024 allemaal weer in petto hebben voor jullie. We willen de kleedkamers een complete metamorfose geven.

PilatesS

Tessa opent in januari officieel haar Pilates studio genaamd “PilatesS” waar je op een zogeheten Pilates reformer-bank snel verbetering kan behalen op het gebied van je mobiliteit, flexibiliteit, core-stabiliteit en lichaamsbewustzijn. Ik ga dit zelf de eerste vier weken van januari aan de lijven ondervinden en houd jullie op de hoogte. 

Rise Performance

Op het gebied van personal training zijn we een samenwerking gestart met Rise Performance, het bedrijf van Kelvin & Anouk. Bij Rise Performance word er gericht een doel en plan samengesteld en word deze regelmatig geëvalueerd. Denk hierbij aan sportmedische doelen en/of wedstrijd gerichte periodisering. Persoonlijke maatwerk, flexibel en toegankelijk zijn belangrijke aspecten die je kan verwachten.

Begeleiding Fitness Only

In de Fitness Only gaan we op bepaalde vaste uren fitnessbegeleiding verzorgen waar je met al je vragen terecht kunt.

Ook gaan we weer starten met de zwanger en fit cursus PowerMama en komt hoogst waarschijnlijk kinder yoga op het programma.

Op een sportief 2024!

Kortom, we kunnen samen met jullie terug kijken op een fantastisch jaar en er staat weer genoeg op stapel voor 2024.

 Ik wens jullie een knallende jaarwisseling toe, en uiteraard tot 6 januari op onze nieuwsjaar release, ons eerste event van het nieuwe jaar.

Alvast een heel gezond en sportief 2024!

Marc Bonte

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *