De Allround Pubquiz 2023: de terugblik!

De Allround Pubquiz 2023 zit er weer op, en we kroonden een nieuw team tot kampioen ! Zondag 19 maart vond de 2023 editie van deze geweldige spelavond plaats.

Dertig teams streden om de felbegeerde wisselbokaal, en om het recht om zich de slimste sporters van Allround te mogen noemen.  In totaal 120 leden hingen aan de lippen van quiz master Chris die in 8 ronden de aanwezigen bestookte met uiteenlopende actuele vragen.

Met name het spelletje petje op/petje af, gaf alom hilariteit. Vol verwachting keek iedereen uit naar de ranking. “Op welke plek zou ik dit jaar eindigen?” en “als ik maar geen laatste wordt”, waren veel gehoorde uitspraken.

Het spijt ons zeer Saskia, want hoe goed je ook bent als trainer en fysiotherapeut; samen met je team de “Akki’s” eindigde je toch echt op de laatste plaats in het klassement. Gelukkig wonnen de ultieme verliezers wel met een heuse poedelprijs, een pot drop met op de deksel een kleine poedel. Volgend jaar beter!

Het team “Hellas United” met Inge, Dick, Alphons en Arjan ging er uiteindelijk met de gigantische wissel bokaal vandoor! We hebben uit alle hoeken al vernomen dat de messen reeds geslepen worden voor de volgende editie, dus bereid je maar voor! 

 

En natuurlijk hebben we de foto's nog

1 gedachte over “De Allround Pubquiz 2023: de terugblik!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *