Oktoberfest 2023: Een Allround sportfeest

Oktoberfest in de sportschool, dat lijkt toch een bijzondere combinatie. Bij Allround zijn we echter niet vies van een goed feestje, al geven we daar natuurlijk geheel onze eigen sportieve draai aan. Op 8 oktober vierden we Allround Oktoberfest, met Padel, Hyrox en Après Ski Spinning. Een Duits biertje smaakt tenslotte helemaal lekker als je ‘m ‘echt hebt verdiend.

Padel

Vorig jaar besloten we voor het eerst Oktoberfest te vieren, met een Padel toernooi. Ook dit jaar ging het Padel evenement van start met een maximaal aantal deelnemers van 32. Op en af werden er wedstrijden gespeeld van 10 minuten. In de eerste groep de wat meer ervaren Padeller, en in de tweede groep de beginners. Als je won, dan schoof je een plekje door naar een baan hoger en als je verloor schoof je een baantje terug. Elke wedstrijd speelde je zo tegen iemand anders. Daardoor heeft iedereen gewonnen en verloren. Leuk om te zien dat ook de beginners het spelletje snel onder de knie kregen. Dus schroom niet als je het ook eens wilt proberen!

Hyrox

Voor de hele fanatieke sporter hadden we een van onze meest intensieve workouts op het programma staan: de Hyrox. Dit razend populare internationale fitnessevent, wordt steeds populairder bij Sportcenter Allround. In tegenstelling tot andere fitnesscompetities, is de Hyrox opgezet zodat iedereen kan deelnemen, ongeacht fitnessniveau. 

Onze Oktoberfest variant, was er een relay (teamverband) waarin teams de strijd tegen elkaar opnamen. Al snel kwam de teamspirit naar boven en werd er volop aangemoedigd om gezamenlijk de snelste tijd neer te zetten. Op 4 november zullen zo ongeveer 40 deelnemen aan het volgende evenement in Amsterdam. Misschien is het ook iets voor jou? 

Après Ski Spinning

Spinning staat bij Allround altijd garant voor een feest. Jacqueline en Hans namen deze editie voor hun rekening met nummers als Ademlos durch die nacht en Hey baby (ohh ahh) en Atje voor de sfeer. Bij het laatstgenoemde nummer kregen de deelnemers zelfs een Flugeltje. Voor de sfeer natuurlijk. Ondanks dat niet alle requestsongs het podium wisten te bereiken, was dit weer een waar feestje op de fiets. We kijken nu al reikhalzend uit naar de Top2000 en Dance Trance Spinning!

Feest

Na al het zweten was het tijd voor een Duits feest. In bar stonden echte biertafels, banken en alles was volledig versierd. Muziek aan en gaan. De polonaise werd al gauw ingezet, en niemand was ermee bezig dat hij of zij zondag nog weleens een zware dag zou kunnen hebben. Het was een fantastische avond en we hebben nu al weer zin 5 oktober 2024 voor de 3e editie. Prost!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *