Ouder & Kind Dag 2023

Samen sporten met je kind! Doen jullie ook mee?

Na vier succesvolle eerdere edities staat er weer een mooie editie van de ouder en kind dag gepland! Op 27 Augustus gaan we vanaf 12 uur lekker los met de eerste activiteiten.

Met twee nieuwe activiteiten “Kinderyoga” en “Fitness 4 Kidz” hebben we weer een geweldig programma klaar staan. Ook de andere activiteiten zoals Crossboxing, Bootcamp, Expeditie Robinson en Padel staan jaar weer op het programma!

Alle ingrediënten voor een leuk en sportief dagje uit met de familie, want naast de activiteiten hebben we natuurlijk nog de welbefaamde spelenkermis. Ontvang een spelenkaart en doe mee met alle onderdelen. Daarna hebben we ongetwijfeld nog wat leuks voor je klaar staan.

Om deze dag in goede banen te leiden zoeken we vrijwilligers. Lijkt het je leuk een activiteit op de spelenkermis te begeleiden of om te schminken, meld je dan HIER aan.

Belangrijke  informatie:

  • Je meld je aan per activiteit met maximaal 1 ouder en 1 kind. Per activiteit 1 ouder en 1 kind. Doen er dus 2 kinderen mee, dienen er ook twee ouders ingeschreven te worden.
  • Je kunt je inschrijven voor maximaal 2 activiteiten, m.u.v. Padel. Je kunt je dus inschrijven voor twee activiteiten EN Padel.
  • Kosten voor leden zijn € 7,50 voor niet leden € 15,-, Het bedrag in het liefst in contanten of per pin betalen op de dag zelf

Programma

Bootcamp 

45minuten. max 10 inschrijvingen per editie

Tijdens deze bootcamp ervaar en een mix van leuke sportieve inspanningen en spelvormen die je samen met je kind beleeft. Weer of geen weer: de bootcamp gaat door. Een beetje vies en nat worden kan ook geen kwaad toch? En dan na afloop die lekkere warme (of koude) douche… HEERLIJK! 

*Deze activiteit is helemaal volgeboekt!

Expeditie Robinson

90minuten. max 10 inschrijvingen per editie

Outdoorguru en buitenspeelbaas Dirk organiseert met zijn bedrijf “De Atlas voor de Wereldreiziger” een toffe Expeditie Robinson tijdens de ouder en kind dag. Deze expeditie is een ultiem overlevingsspel die je uitdaagt op verschillende gebieden. Samen met je team neem je het op tegen andere teams en zul je diverse uitdagingen moeten doorstaan. Spanning, sensatie en plezier staan garant tijdens deze expeditie waar samenwerken essentieel is. Durf jij deze expeditie aan? 

*klik op de gewenste editie voor het inschrijfformulier

Fitness 4 kidz

45minuten. max 10 inschrijvingen per editie
 

Op een verantwoorde manier sporten onder begeleiding van een ervaren trainer. Werken aan uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid in een leuke dynamische training. Plezier staat voorop maar er zal toch ook gezweet worden

*klik op de knop voor het inschrijfformulier

CROSSBOXING

45minuten. max 10 inschrijvingen per editie

Crossboxing heeft een speels karakter met wedstrijd- en spelelementen. Basis bokstechnieken worden gecombineerd met leuke fitnesselementen. Denk bijvoorbeeld aan lekker losgaan op de bokszak als onderdeel van een circuittraining, of toffe combo’s en flitsend voetenwerk op de speedladder.

*klik op de gewenste editie voor het inschrijfformulier

Programma - Yoga

KINDERYOGA

Sluit de dag af met een fijne yogales. Kinderyoga is een speelse Hatha yogavorm die is afgestemd op het niveau van bewegen, van leren of in welke fase van stress het kind zit. Het gaat voor de kinderen om het vergroten van de fysieke mogelijkheden, het verhogen van het zelfvertrouwen en het leren ontspannen. In deze leuke interactieve sessie ervaar je verschillende yogaoefeningen voor kinderen die je ook thuis kunt toepassen.

45minuten. max 15 inschrijvingen per editie. 

Programma - Padel

PADEL

Padel wordt vaak gezien als een mix tussen tennis en squash. Padel is een relatief jonge sport die snelle actie combineert met veel plezier. Het is een geschikte sport voor mensen van alle leeftijden en niveaus.

Eén van de grootste verschillen met tennis, is dat je bij padel de bal ook via de wand mag terugslaan. Een padelbaan is qua formaat één derde van de grootte van een full-size tennisbaan. Het spel is gemakkelijk te leren, waardoor deze racketsport geschikt is voor iedereen. Je zult waarschijnlijk wel even moeten wennen aan het racket en het gebruik van de glazen wanden, maar na een tijdje spelen word je gegarandeerd verliefd!

30minuten. max 4 koppels per editie. Je kunt deelnemen aan MAXIMAAL 1 sessie!

Aanmelden als vrijwilliger

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *