POWERMAMA: de ideale training tijdens en na je zwangerschap

PowerMama® is een sportieve trainingvoor zwangere vrouwen die zo sterk en fit mogelijk willen blijven tijdens en na de zwangerschap.

Tijdens het programma trainen we op functionele bewegingen (kracht en cardio) met aandacht voor de buikspieren (core), bekkenbodem, ademhaling en houding. Naast de fysieke training is er ook aandacht voor theorie. Je leert over je lichaam, de fysieke en fysiologische veranderingen die het ondergaat tijdens de zwangerschap en waar je allemaal rekening mee kunt houden, niet alleen in de sportschool, maar ook in het dagelijks leven.

In totaal bieden we 3 verschillende programma’s aan, voor ieder niveau en situatie

 • PowerMama Core Restore – 4 weken programma na de bevalling. Aandacht voor herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit.
 • PowerMama Mix – doorlopende training voor zwangere vrouwen en vrouwen in herstel na de bevalling

Hieronder lees je meer over elk programma, en kun je je meteen aanmelden. 

PROGRAMMA'S

PowerMama Zwanger

8 weken programma tijdens de zwangerschap

De PowerMama® Zwanger training is een sportieve zwangerschapscursus voor zwangere vrouwen die zo sterk en fit mogelijk willen blijven tijdens de zwangerschap.

We combineren een fysieke training met theorie. Tijdens het programma trainen we op functionele bewegingen (kracht en cardio) met aandacht voor de buikspieren (core), bekkenbodem, ademhaling en houding. Elke training werken we rond een bepaald thema zoals ademhaling, bekkenbodem, buikspieren, 3B’s (techniek om de buikdruk goed te reguleren tijdens activiteit), houding tijdens de zwangerschap, etc.) en functionele krachttraining.

 • Starten kan vanaf 12-16 weken zwangerschap
 • Het PowerMama Zwanger programma duurt 8 achtereenvolgende weken
 • 8 trainingen van 60 minuten
 • Iedere vrijdag vanaf de startdatum van 19u – 20u
 • Je kunt starten op 5 verschillende data in 2024
 • Kosten €165

Elke les bestaat uit een stukje theorie, een warming-up, een core blokje, een workout (combi cardio/kracht) en cooling down. Je krijgt kennis over je lichaam, de fysieke en fysiologische veranderingen die het ondergaat tijdens de zwangerschap en waar je allemaal rekening mee kunt houden, niet alleen in de sportschool, maar ook in het dagelijks leven.

De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers. Zo is er voldoende persoonlijke aandacht per deelnemer, kan er goed per individueel niveau (en periode in de zwangerschap) geschaald worden in de oefeningen, en ontstaat er een persoonlijke, intieme sfeer tussen de deelnemers die allemaal eenzelfde fase in hun leven doorlopen.

Schrijf je in voor PowerMama Zwanger!

Het 8-weken PowerMama Zwanger programma start 5x in 2024, op de onderstaande data. Klik jouw gewenste startdatum aan, en laat je gegevens achter. Dan nemen we meteen contact met je op!

Core Restore

4 weken programma na de bevalling

Ben jij (recent) bevallen en wil jij het sporten weer oppakken? Vind jij het belangrijk de training weer rustig op te bouwen met aandacht voor herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit? Dan is de Core Restore training de eerste stap op weg naar herstel.

De lessen hebben een lage intensiteit en zijn bedoeld voor rustig herstel na je bevalling. Rustig opstarten, maar wel aan de bak! Omdat deze lessen als rustige start zijn bedoeld om weer connectie met je ‘nieuwe lijf’ te krijgen mag je je baby meenemen. Dus als je dat zelf fijn vindt is je kindje welkom op de cursus!

 • Starten vanaf ongeveer 6 weken na een natuurlijke bevalling, en 8 weken na een keizersnede.
 • Het PowerMama Core Restore Programma duurt 4 achtereenvolgende weken
 • Iedere donderdag vanaf de startdatum van  10.00 – 11.15 uur 
 • 4 trainingen van 75 minuten
 • Kosten €100 
 • Tijdens deze training kunnen de baby’s in een maxi cosy worden meegenomen.
 • Je kunt starten op 10 verschillende data in 2024

We werken aan kracht, stabiliteit, mobiliteit en uithoudingsvermogen. Tijdens de Core Restore cursus besteden we aandacht aan het herstel van de buikspieren, de bekkenbodem, houding en mobiliteit. Het is een combinatie van theorie (informatie over wat er verandert tijdens en na de zwangerschap) en functionele krachttraining. De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers. Om dezelfde redenen als bij de PowerMama Zwanger.

Elke les bestaat uit een stukje theorie, een warming-up incl. aandacht voor mobiliteit, een core blokje, een workout (combi cardio/kracht) en cooling down. Er ligt wat meer focus op de theorie en rustig opbouwen. Daarom zijn de lessen 75 min. ipv 60 min. Wederom werken we elke training rondom een ander thema. We starten bijvoorbeeld met de buikspieren en doen een diastasecheck, aandacht voor de bekkenbodem, de houding (die mogelijk nog wat anders is na de zwangerschap), en waar je bijvoorbeeld op moet letten wanneer je het sporten weer oppakt.

Schrijf je in voor Core Restore!

Het 4-weken PowerMama Core Restore programma start 10x in 2024, op de onderstaande data. Klik jouw gewenste startdatum aan, en laat je gegevens achter. Dan nemen we meteen contact met je op!

PowerMama Mix

Doorlopend programma na de bevalling

Onder begeleiding weer terug naar je optimale fitheid. Zo lang je maar wil je lichaam weer aansterken en conditie opbouwen. Deel je ervaringen met andere mama’s en gezamenlijk sporten met andere mama’s. Hoe fijn is dat?

Het advies is eerst deelgenomen te hebben aan het PowerMama Core Restore of PowerMama zwanger programma. Hiermee is een belangrijke basis gelegd om je lichaam weer back in shape te krijgen. Opbouw van de les: warming up, core blok, workout, cooling down. Maximaal 12 deelnemers per training om de kwaliteit van de begeleiding te kunnen waarborgen.

 • Iedere vrijdag 19.30 – 20.30 uur Powermama Training (doorlopend)
 • Training van 60 minuten
 • Doorlopend aanbod op basis van strippenkaart
 • 5 lessen/strippenkaart: €87,50
 • 10 lessen/strippenkaart: €150

 

Schrijf je in voor PowerMama Mix!

Het PowerMama Mix programma loop het hele jaar door! Meedoen? Laat hieronder je gegevens achter. Dan nemen we meteen contact met je op!

Even voorstellen: Geertrui

Geertrui Seaux

Ik ben Geertrui. Gecertificeerd Personal Trainer en PowerMama® Coach. Eigenaar van The Best You Personal Training & Lifestyle, waarvan PowerMama® Delft onderdeel is.

Actief en in beweging, uitdaging en grenzen opzoeken. Dit omschrijft grotendeels wie ik ben. Waarbij mijn hart voor hardlopen nog wel het snelst gaat slaan (daar kun je me midden in de nacht voor wakker maken!).

Na de geboorte van mijn 1e kindje gaf de bekkenbodemfysiotherapeut aan dat ik waarschijnlijk nooit meer een marathon zou lopen. Dus als jonge moeder deed ik maar rustig aan, zeker tijdens mijn daaropvolgende zwangerschappen. En na de geboorte van mijn 3e kindje leek ooit weer kunnen hardlopen mijlenver weg. Met de juiste training en begeleiding werd ik steeds sterker, energieker, en uiteindelijk fitter dan ooit. In 2022 liep ik tóch weer een marathon in mijn beste tijd ooit! 

De kracht en het zelfvertrouwen dat dit fit zijn en het ongehinderd kunnen sporten me geeft draag ik als vrouw én als moeder elke dag met me mee. Als moeder van 3 energieke kids waardeer ik de momenten dat ik sport enorm, om even wat tijd voor mezelf te hebben én mijn hoofd leeg te maken. Daar wil ik zonder klachten of pijntjes van kunnen genieten, en dat gun ik iedere vrouw.

Het is mijn passie om jou als mama (to-be) sterker en fitter te maken! Ik ben er voor elke vrouw van elk niveau met uiteenlopende doelstellingen.

Groeten,

Geertrui

Contact

Meer informatie

Wil je meer weten over PowerMama? Neem dan via onderstaande kanalen contact op met Geertrui. Ze helpt je graag verder!

Email: trainen@powermamadelft.nl

Telefoon: 0638755200

Website: powermamadelft.nl