NIEUWE LES: BRN!!!

Sportcenter Allround presenteert BRN, ons nieuwste trainingsprogramma vanaf 4 december!

Elke maandag om 20.30 uur en donderdag om 18.15 uur!

Wat is BRN?

BRN® is een groepsles met shape en aerobics elementen. Deze energieke workout duurt 45 minuten en wordt ook wel gezien als de ultieme shape workout. Tijdens de les wordt er gebruik gemaakt van een BRN®-set. Deze BRN®-set bestaat uit twee kleine XCO-buisjes die zijn gevuld met grit. Dit grit beweegt van kant naar kant, waardoor er een ‘reactive impact’ ontstaat. Deze reactive impact zorgt ervoor dat jouw lichaam tijdens de workout harder moet werken om de balans te behouden. Hierdoor worden je spieren sterker en verbrand je meer calorieën.

Een ander soort Grit

In dit geval hebben we het niet over de populaire Les Mills variant met dezelfde naam,  maar over de buisjes die je gebruikt tijdens BRN. De buisjes zijn gevuld met Grit. Dit beweegt van kant naar kant waardoor een zogeheten ‘’reactive impact’’ ontstaat. Dit zorgt ervoor dat je lichaam harder moet werken de balans te behouden. Hierdoor worden je spieren sterker en verbrand je meer calorieën.

Fun factor

BRN is een workout waarbij de fun factor op nummer één staat. Dit zorgt ervoor dat je deze les laagdremelig is, en je elke week weer met plezier naar de sportschool komt!

Geen ingewikkelde choreografie

Een shape of aerobics workout brengt soms relatief lastige choreografieën met zich mee om de les interessant en uitdagend te houden voor de deelnemers. De BRN® workout is een pre-choreo programma, dat simpel te volgen is. Ook als je weinig ervaring hebt met aerobics.

Nieuwsgierig? Check de video!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *