Nieuw bij Allround: PilaTess Personal Training

 

PILATES PERSONAL TRAINING

Reformer Pilates en personal en smallgroup training: vanaf 2024 kun je ook hiervoor terecht bij Sportcenter Allround! Onze eigen Tessa opent dan officieel de deuren van haar studio:

PILATESS

De personal trainingen met Tessa zijn behalve een bijzondere ervaring, uitermate effectief. Door de combinatie van lichaamsbeweging en ademwerk, ontdek je hoe jouw lichaam echt in elkaar steekt, en wat het allemaal kan. 

De combinatie van de hoog aangeschreven Pilates-methode en apparatuur, en Tessa’s unieke coaching, is een ware succesformule.

ONTDEK HOE STERK JE BENT

Met deze diepere manier van trainen behaal je ongekend resultaat op het gebied van lichamelijke controle, kracht, flexibiliteit, en bewustzijn. Je leert je lichaam kennen en gebruiken als nooit tevoren. Je verkrijgt en behoudt gezonde en sterke gewrichten. Je leert écht je core te gebruiken en kan vrij bewegen. Ook is deze training ideaal tegen (chronische) pijnklachten.

Speciaal voor Allround leden:

heel januari 15% korting op ALLE rittenkaarten. 

 

Wil je weten wat Pilatess voor jou kan betekenen? 
Vraag het direct aan Tessa
!

(je wordt doorgeleid naar de Pilatess website)

 

REFORMER PILATES

“Re-form your body”. Niet alleen hoe het eruit ziet, maar wat het allemaal kan.

Met de zogeheten Pilates reformer en bijbehorende stability chair doe je specifieke oefeningen waarmee jouw kracht, core-stabiliteit, flexibiliteit en controle over je lichaam snel verbetert.

De oefeningen en de fijn afgestemde weerstand zorgen ervoor dat je diepere connecties in je lijf beter leert voelen en veel meer controle krijgt. Het apparaat is een soort van bed met leren lussen, stalen veren, touwen en kettingen, en specifiek ontworpen om maximaal resultaat te behalen. Je ligt, zit of staat op een bewegend platform waaraan veren zijn bevestigd die voor weerstand zorgen.

ONTSPANNING EN BEWUSTZIJN

In de traditionele pilates-methode staat de adem ook centraal. Ademwerk en lichaamsbeweging zijn een krachtige combinatie.

De continue flow van beweging en ademhalen zorgt voor een hogere mate van lichaamsbewustzijn, -controle en mentale rust.

Het bewust worden van je ademhaling helpt je om direct in in het moment te landen in je lijf. Om stil te staan bij wat er van binnen aanwezig is. Zo weet je beter wat jouw lichaam op het moment nodig heeft en leer je daarmee te bewegen.

Het resultaat van het ademwerk en de fysieke uitdagingen in de sessies met Tess geven jou een hogere mate van bewustzijn en dat neem je mee in je dagelijks leven. Met meer balans, rust en plezier als resultaat.

 

Wil je weten wat Pilates voor jou kan betekenen? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op met Tessa, ze staat voor je klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *