Sporter in de Spotlight: Simone

Sporter in de Spotlight is terug van weggeweest! Dit keer geven we het woord aan Simone, die het levende bewijs is dat een druk leven je niet hoeft te weerhouden van een fitte lifestyle!

-door Simone Grooters

Ik ben Simone, 58 jaar en woonachtig in Schipluiden. In het dagelijks leven geef ik vanuit mijn eigen bedrijf trainingen op het gebied van omgaan met agressie, communicatie en psychiatrie.

Ik kwam bij Allround terecht toen ik in Schipluiden ging wonen, nu 19 jaar geleden. Ik sport al heel mijn leven en heb al van alles gedaan. Wedstrijdzwemmen, volleybal, basketbal, tennissen, hardlopen en golfen. Nu ben ik nog actief met tennis, golfen en hardlopen. Ik begon bij Allround op de oude locatie, omdat ik meer wilde sporten op een andere manier. Daar vond ik de sfeer al gemoedelijk en zo ben ik ook blijven komen op de nieuwe locatie.

Onregelmatige Sporter

Ik ben eigenlijk een onregelmatige sporter. Als ik het druk met mijn werk heb, komt het sporten in de sportschool vaak te vervallen en besteed ik mijn tijd aan tennis en golfen. Ik vind sporten in de ochtend het prettigst, ook omdat ik s ’avonds vaak andere afspraken heb (vergaderingen, werk, of oefenen met mijn band). Als je me veel ziet bij Allround heb ik dus minder werk!

Ik vind veel lessen leuk. Het aanbod bij Allround is zo divers en groot, dat er voor mij voldoende afwisseling mogelijk is. Ik volgde meestal de HIIT, Abs & Core, en af en toe eens GRIT. Ook heb ik wel eens mee gedaan aan 30 min cardio op maandagmiddag. Mijn conditie is verbeterd doordat ik sport. Ik voel me er fit bij.

De mooiste sportieve herinneringen zijn er voor mij op het gebied van tennistoernooien en hardloop wedstrijden. Maar ik heb ook mooie herinneringen aan Broga (nu Body Mechanics). Dat vond ik een bijzondere les. Jammer dat die verhuisd is naar een voor mij veel te vroeg tijdstip! Ha ha.

Sporten tijdens Corona

Nu met de coronacrisis is mijn huidige werk zo goed als stil komen te vallen. Toen Allround met de ONLINE LESSEN kwam, was dit voor mij een hele mooie afwisseling, en gaf dit ook enige mate van structuur in de dag. Ik ben toen ook lessen gaan volgen die ik nog nooit had gedaan: Pilates, BodyAttack, Mechanics, Elastiek workout en doe nu zelfs mee aan de 4-weekse core oefeningen.

Allround is een bijzondere sportclub. De creativiteit en het constant mee blijven gaan met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bewegen. De sfeer is goed, de trainers zijn altijd enthousiast en goed geschoold. Hoe jullie met de voor jullie moeilijke coronatijd zijn omgegaan, daar heb ik alleen maar bewondering voor!  Ik ben eigenlijk door de live online trainingen enthousiaster geworden om ook met onbekende lessen mee te doen. Mijn complimenten voor het hele team!

Bedankt  Simone! Aan jouw inzet in de lessen te oordelen, heb je ongetwijfeld nog heel veel mooie sportieve prestaties in het vooruitzicht! 

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Simone, en ben je zelf op zoek naar een trainingsprogramma dat in jouw drukke week past? Laat het ons weten, dan helpen we je verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *